aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι «νέοι» καλύπτουν Μπένσοπ

Απόλλων: Οι «νέοι» καλύπτουν Μπένσοπ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Κάτι παραπάνω από θετικό είναι το δείγμα γραφής που αφήνει ο Μπακαλί Νταμπό, γεννώντας υψηλές προσδοκίες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Ξέχωρα από τα γκολ που πέτυχε στα φιλικά παιχνίδια, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα είχε πολύ μεγάλη επιρροή στο μεσοεπιθετικό σκέλος. Με την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητά του, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους κυανόλευκους, δίνοντας άλλη διάσταση στον τρόπο ανάπτυξης. «Έδεσε» νωρίς με το σύνολο, βρήκε το ρόλο του και πρωτίστως, ξεδίπλωσε στον αγωνιστικό χώρο τις δυνατότητές του. Αυτές που είδαν στον Απόλλωνα και κίνησαν τις διαδικασίες ώστε να τον ντύσουν στα χρώματα της ομάδας.

Επίσης, σε καλό δρόμο βρίσκεται ο Νικολά Ντιγκινί. Άλλος ένας παίκτης που προστέθηκε στο ρόστερ κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Παρά το γεγονός πως δεν είχε την ίδια διάρκεια με τον Νταμπό, απέδειξε σε αρκετές φάσεις πως πρόκειται για ποιοτικό παίκτη, ο οποίος έχει τα απαιτούμενα αγωνιστικά εφόδια ώστε να κάνει τη διαφορά. Κάτι που είχε πράξει, εξάλλου, αγωνιζόμενος στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ένας εκ των δύο, λοιπόν, θα κληθεί από τον Σωφρόνη Αυγουστή για να καλύψει το κενό που αφήνει ο τραυματίας Τσάρλισον Μπένσοπ. Όπως ενημέρωσε ο Απόλλων, ο Ολλανδός μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 6-7 ημέρες και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς Σαμπουρτάλο την Πέμπτη (27/08) στο ΓΣΠ.

Παρά το γεγονός πως οι Νταμπό και Ντιγκινί αρέσκονται να παίζουν στις πτέρυγες, συγκλίνοντας για να δημιουργήσουν τα ρήγματα, στην έως τώρα καριέρα τους έπαιξαν αρκετές φορές στην κορυφή της επίθεσης. Στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τη Δόξα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αρκετό βάρος θα πέσει στα… πόδια των εν λόγω παικτών ώστε η ομάδα να κάνει ιδανική αρχή. Για το εν λόγω ματς, δεδομένη είναι απουσία του Γιάννη Γιαννιώτα λόγω τιμωρίας (χάνει Δόξα και Ερμή), όπως και του Χάμπου Κυριάκου, ο οποίος θέλει χρόνο ώστε να είναι πανέτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ