aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι «νέοι» μπαίνουν στην εξίσωση

Απόλλων: Οι «νέοι» μπαίνουν στην εξίσωση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλοι οι καλοί χωράνε στον Απόλλωνα και ειδικά τώρα που έχουν φανεί τα πρώτα σημάδια της διάθεσης όλων να αντεπιτεθούν, ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι ικανοποιημένος που διαπιστώνει την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Πλην του Βαλεντίν Ρομπέρζ, οι υπόλοιποι είναι στα καλύτερά τους και το απέδειξαν στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Από  ένα ή δύο παιχνίδια δεν μπορούν να εξαχθούν απόλυτα συμπεράσματα, όμως οι ενδείξεις είναι θετικές και το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν στο ντέρμπι με τους πρωταθλητές.

Δεν αμφέβαλλε κανείς για τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, όμως χρειάζονταν ένα ταρακούνημα. Οι εξελίξεις, με την αποχώρηση και επιστροφή του Κύπριου προπονητή, φαίνεται πως έχουν προκαλέσει εκείνες τις αναταράξεις για μια νέα αρχή. Υπήρχαν από την αρχή οι ενδοιασμοί και οι απορίες για τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, όμως πάνε καλά και έχουν για καλά μπει στο κλίμα της ομάδας τους.

Από τον τερματοφύλακα Ζοέλ Μολ μέχρι τον Σερζ Γκακπέ, όλοι παρουσιάζουν βελτίωση στην απόδοσή τους και όσο οι αγωνιστικές περνούν, όλο και πιο πολύ θα πείθουν. Ο Ελβετός τερματοφύλακας αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που άφησε ο Μπρούνο Βάλε και παρά τη σύγκριση που εξακολουθεί να γίνεται με τον προκάτοχό του, δείχνει πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Απόλλωνα να διακριθεί.

Ανεβάζει στροφές ο Εμίλιο Ενσούε, το ίδιο και οι Ατίλα Σάλαϊ, Γιάννης Γιαννιώτας. Σταθερά προς τα πάνω είναι η απόδοση του Σερζ Γκακπέ. Πολύ καλά πάει ο Ντον Καρ, θέλει παιχνίδια ο Ρόρζερ Εμπιντά, ενώ ο Ντιέγκο Αγκίρε είναι από την αρχή στους μόνιμα διακριθέντες. Ο Ισπανός είναι ο πλέον σταθερός σε απόδοση από τους καινούργιους, κάνοντας πολλή δουλειά από την αριστερή πλευρά. Βέβαια η πορεία του Απόλλωνα δεν θα εξαρτηθεί μόνο από την απόδοση των νέων που ήρθαν στην ομάδα.  Η διεκδίκηση τίτλων και συμμετοχής στην Ευρώπη θα εξαρτηθεί και από τους παλιούς. Ήδη, ανεβάζουν στροφές οι Παπουλής, Πέδρο, Χ. Κυριάκου και Μάρκοβιτς, οι οποίοι ήταν πρωταγωνιστές στην περσινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ