aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι μετεγγραφικές «ανορθογραφίες»

Απόλλων: Οι μετεγγραφικές «ανορθογραφίες»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Κέβιν Μπρου αποκτήθηκε για να βοηθήσει, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Ο Μαυριτανός, με θητεία στην Ίπσουιτς, είχε την περίοδο που πέρασε πέντε μυϊκούς τραυματισμούς! Έπαιζε δύο αγώνες και… καθόταν έξι. Ακόμη και βασικός όμως, δεν έπεισε, καθώς διέθετε καλή τεχνική κατάρτιση, αλλά ήταν αργός. Αποδείχθηκε λανθασμένη κίνηση, καθώς δεν ταίριαξε με την ομάδα της Λεμεσού.

Τα ίδια ισχύουν για τον Μουσταφά Καραγιόλ, ο οποίος μέτρησε κάποιες καλές στιγμές, αλλά ποτέ δεν ήταν αυτό που περίμεναν στον Απόλλωνα. Όσον αφορά τον Ρίτσιαρντ Σουμά, αυτός αποχώρησε τον Δεκέμβριο χωρίς να πείσει. Οι κυανόλευκοι έχουν συνειδητοποιήσει πως ένας σημαντικός παράγοντας, που συνέβαλε στην αποτυχία τους να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ήσαν και οι λανθασμένες κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού.

Μόνο ο Φακούντο Περέιρα, έδωσε κάτι, αλλά και αυτός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Δεν ήταν πάντοτε παρών και αν υπάρχει κάτι θετικό από τον Αργεντινό αυτό οφείλεται στα έντεκα γκολ που σημείωσε. Γι’ αυτό και γίνεται γερό κοσκίνισμα αυτών που θα αποκτηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες της νέας περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ