aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι μετεγγραφές με μειωμένο το ρίσκο και ο Ρομπέρζ

Απόλλων: Οι μετεγγραφές με μειωμένο το ρίσκο και ο Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά την επιστροφή του προέδρου Νίκου Κίρζη από το εξωτερικό, θα μπουν στην τελική ευθεία οι διεργασίες για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν στον Απόλλωνα. Υπάρχουν προσύμφωνα με ποδοσφαιριστές και σύντομα θα προκύψουν ανακοινώσεις.

Οι κυανόλευκοι θα προχωρήσουν σε σημαντικές προσθήκες για να καταστήσουν την ομάδα πολύ πιο δυνατή στη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα έχουν βρει σε όλα με τους Μολ, Αγκίρε και Μπεσάτ. Εννοείται πως δεν θα μείνουν μόνο σε αυτούς.  Ο Σωφρόνης Αυγουστή γνωρίζει πολύ καλά πως ο Απόλλων της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Από τη θέση του τερματοφύλακα μέχρι τα άκρα της επίθεσης. Θα επιστρέψουν και θα τεθούν στη διάθεσή του οι Ματίας Σπόλιαριτς και Ιωάννης Πίττας, ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με τον Ανδρέα Καρώ, τον οποίο θέλει για άλλη μια σεζόν η Πάφος FC.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Το έχει μεγάλη ανάγκη ο Πέδρο

Πιο πολύ ο Κύπριος τεχνικός επιθυμεί όπως οι κινήσεις ενίσχυσης γίνουν με προσοχή, ώστε να περιοριστεί το ρίσκο. Από αυτούς που αποκτήθηκαν πέρσι, μόνο ο Φακούντο Περέιρα ικανοποίησε, κάτι που στέλνει μηνύματα. Οι υπόλοιποι ήλθαν με προσδοκίες, αλλά δεν βοήθησαν. Δεν πολυφάνηκε στο ξεκίνημα της σεζόν η αποτυχία των μετεγγραφών, γιατί ο Απόλλων είχε βασιστεί στους παλιούς, όσο όμως ο χρόνος κυλούσε, έβγαιναν στην επιφάνεια οι αδυναμίες από την κούραση και τους τραυματισμούς. Γι’ αυτό και επιβάλλονται πολλές και σίγουρες κινήσεις, όσες κρίνονται απαραίτητες για να έχουν οι κυανόλευκοι μια πρωταγωνιστική πορεία και κυρίως δυνάμεις έως το φινάλε.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Δύσκολα θα συνεχίσει ο Γάλλος αμυντικός. Αν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να βρεθεί άλλος κεντρικός αμυντικός με τα ίδια προσόντα, καθώς είναι γνωστή η προσφορά του στον Απόλλωνα. Μάλιστα, μετά την περσινή εμπειρία με τον τραυματισμό του Έκτορ Γιούστε, ίσως χρειαστεί να γίνουν δύο κινήσεις. Γιατί και στην περίπτωση του Ισπανού αμυντικού, ο τεχνικός του Απόλλωνα ήταν άτυχος. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, υποχρεώθηκε να μετακινήσει στην οπισθοφυλακή τον Χάμπο Κυριάκου. Και από αυτή την κίνηση, έχασε η ομάδα ένα δυνατό γρανάζι στη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Κάποιοι έκαναν τον κύκλο τους

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως ο Απόλλων θα πρέπει να ενισχυθεί τόσο ποιοτικά όσο και αριθμητικά για να ελπίζει σε διάκριση και σε κυνήγι του τίτλου του πρωταθλητή. Έπαθαν και έμαθαν πολλά από τη σεζόν που πέρασε και ξέρουν πως δεν επιτρέπονται άλλα σοβαρά λάθη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ