aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι επαφές του Τσόρνιγκερ για τον επιθετικό

Απόλλων: Οι επαφές του Τσόρνιγκερ για τον επιθετικό

Με μεθοδικότητα και άριστη συνεργασία με τη διοίκηση του Απόλλωνα, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ «χτίζει» το σύνολο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αφού κινήθηκαν οι διαδικασίες και ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί η απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ Ουέλινγκτον Φερέιρα Νασιμέντο, η προσοχή στρέφεται στην επόμενη κίνηση.

Στόχος είναι η απόκτηση επιθετικού. Ο Γερμανός προπονητής έκανε τη σχετική έρευνα αγοράς, είχε επαφές με παίκτες που γνωρίζει πολύ καλά και αναμένονται τα αποτελέσματα. Κινήθηκε γρήγορα στις προηγούμενες προσθήκες και θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο αναφορικά με την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Προς το παρόν, βλέπει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τις πλείστες μετεγγραφικές υποδείξεις του να ντύνονται στα κυανόλευκα: Ουέλινγκτον Φερέιρα Νασιμέντο, Χάρης Μαυρίας, Μπασέλ Ζράντι, Ίσρα Κολ, Μουσταφά Αμινί, Ρεβάζ Ιντζία. Πλέον αναμένεται το επόμενο χτύπημα του συλλόγου της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ