aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι έμπειροι καλούνται να κάνουν τη διαφορά

Απόλλων: Οι έμπειροι καλούνται να κάνουν τη διαφορά

Οι απουσίες των Ρομπέρζ και Σατσέτι είναι σημαντικές και δεν το αμφισβητεί κανείς. Ωστόσο, όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα στο τέλος του, είναι αναμενόμενο να προκύπτουν απουσίες λόγω κίτρινων καρτών και θα πρέπει να ζήσουν με αυτό και στον Απόλλωνα.

Υποψήφιοι για μία θέση στο κέντρο της άμυνας είναι οι Ουεντραόγκο, Σελίμοβιτς και Σπόλιαριτς. Ο τελευταίος μπορεί να ξεκινήσει και στη μεσαία γραμμή, παρόλο που ο Αυγουστή σκέφτεται πως μια τριάδα αποτελούμενη από τους Μπρου, Περέιρα και Παπουλή, μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά. Με βάση τον πιο πάνω σχεδιασμό, είναι πιθανό να αγωνιστούν μαζί στην επίθεση οι Ζελάγια και Μάγκλιτσα.

Ακόμη είναι έτοιμος ο Φοπαλά, ο οποίος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει. Για τις πτέρυγες υπάρχουν και οι επιλογές με τους Σαρδινέρο και Καραγιόλ. Ο τεχνικός του Απόλλωνα περιμένει πως κάποια στιγμή θα ξεδιπλώσει το ταλέντο και τις δυνατότητές του ο Σκέμπρι, που ελάχιστα έχει φανεί φέτος. Το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική του ευθεία και οι έμπειροι, κυρίως αυτοί, καλούνται να δώσουν το κάτι παραπάνω.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ