aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι €50.000 που γλίτωσε για Ντιγκινί και ο Νταμπό με στυλ... Γκιέ Γκιέ

Απόλλων: Οι €50.000 που γλίτωσε για Ντιγκινί και ο Νταμπό με στυλ… Γκιέ Γκιέ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Οι δυο τελευταίες μετεγγραφές του Απόλλωνα, Ντιγκινί και Νταμπό, από τις πρώτες προπονήσεις κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ο πρώτος με την ποιότητα και τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του, έστρεψε τα βλέμμα πάνω του κερδίζοντας και τους συμπαίκτες του με τον χαρακτήρα του.

Ο Ντιγκινί αποτέλεσε διακαή πόθο του Αυγουστή τον Ιανουάριο, μάλιστα τότε ο Απόλλων πρόσφερε και €50.000 στον Άρη για να τον αποκτήσει, κάτι όμως που δεν έγινε εφικτό. Και επειδή ο επιμένων νικά, ο τεχνικός του Απόλλωνα με τη συνδρομή της διοίκησης, κατάφερε να τον έχει στο ρόστερ της ομάδας λίγους μήνες μετά και μάλιστα ως ελεύθερο, χωρίς να χρειαστεί να δώσει χρήματα.

Όσον αφορά στον Νταμπό, αυτό που λένε όσοι τον παρακολουθούν αυτές τις μέρες στις προπονήσεις είναι πως, το ποδοσφαιρικό του στυλ μοιάζει αρκετά στον Γκιέ Γκιέ και περιμένουν και ελπίζουν ότι θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες και στον αγωνιστικό χώρο, όπως είχε κάνει ο Ιβοριανός επιθετικός με τη μεγαλύτερη προσφορά στην ομάδα της Λεμεσού.

Τέλος, στα ποδοσφαιρικά στέκια της Λεμεσού γίνεται λόγος για τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος ναι είναι μεν είναι ποιοτικός παίκτης αλλά είναι και ακριβός. Ο Άρης Θεσσαλονίκης ξέρει καλά πως για να κρατήσει τον Γκάμα θα πρέπει να του προσφέρει συμβόλαιο περίπου €350.000, πόσο το οποίο είναι απλησίαστο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ