aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι δύο που δεν άγγιξαν και ο Σελίμοβιτς

Απόλλων: Οι δύο που δεν άγγιξαν και ο Σελίμοβιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι Ζελάγια και Σκέμπρι μπήκαν στο παιχνίδι του Απόλλων κόντρα στην ΑΕΛ για να βοηθήσουν, αλλά ούτε που άγγιξαν. Δεν κινήθηκαν στα γνωστά τους επίπεδα. Μόνο ο Καραγιόλ πήγε κάτι να κάνει. Αντί να φρεσκαριστεί η επίθεση, έμεινε στα ρηχά και ο αντίπαλος πήρε τον ένα βαθμό. Αναμένεται πως η εμπειρία και η ικανότητα των δύο πρώτων θα φανεί στη συνέχεια.

Αντίθετα, ο Βαχίντ Σελίμοβιτς άφησε θετικές εντυπώσεις αγωνιζόμενος στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Κέρδισε εναέριες μονομαχίες και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια. Μπορεί δηλαδή να τον εμπιστευτεί ο προπονητής του για να πάρει θέση δίπλα από τον Ρομπέρζ και να συνεχίσει να παίζει στη μεσαία γραμμή ο Χ. Κυριάκου.

Το σίγουρο είναι πως στην ενδεκάδα του αγώνα που ακολουθεί με την Αλκή, οι Σελίμοβιτς και Ουεντραόγκο θα είναι πάλι στο αρχικό σχήμα αφού θα είναι εκτός ο Βασιλείου λόγω καρτών. Ο Ουεντραόγκο έχει αγωνιστεί ξανά ως αριστερό μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ