aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Οι δυνατότητες που δεν αμφισβητούνται

Aπόλλων: Οι δυνατότητες που δεν αμφισβητούνται

Ο Απόλλων θα παραταχθεί με τρεις απουσίες, μπορεί και με τέσσερις, στο αυριανό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Πέδρο συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, το ίδιο και ο Σάλαϊ, που έφθασε τις έξι, και δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν.

Εκτός πλάνων είναι και ο Γιαννιώτας που του επιβλήθηκε επιπρόσθετη τιμωρία τριών αγωνιστικών, συνεπεία της αποβολής του στο ματς με την Πάφος FC. Ακόμη σήμερα θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Δόξα. Είναι ξεκάθαρο πως τη διαφορά από εδώ και μπρος θα την κάνουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Οι ικανότητες είναι εκεί και δεν αμφισβητούνται. Το ζητούμενο είναι να μη συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές να «αμφισβητούν» τις δυνατότητές τους και να μην παρουσιάζουν την εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών. Ο Απόλλων εισέρχεται σε μια κρίσιμη καμπή της περιόδου και καλείται να ξανακτίσει το παιχνίδι του. Βέβαια εδώ που έχουν φθάσει, όλες οι ομάδες πιο πολύ ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα παρά για το θέαμα.

Πολλές φορές όμως και τα δύο πάνε μαζί. Οι κυανόλευκοι καλούνται να αυξήσουν το ποσοστό κατοχής της μπάλας, να μειώσουν τα λάθη στην άμυνα και να ανεβάσουν τον δείκτη παραγωγικότητάς τους. Και αυτά πρέπει να τα εφαρμόσουν άμεσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ