aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι 9+2 επιλογές του Πετράκη για να χτυπήσει την Ομόνοια

Απόλλων: Οι 9+2 επιλογές του Πετράκη για να χτυπήσει την Ομόνοια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Γιάννης Πετράκης αξιολόγησε και χθες την κατάσταση των Βαλεντίν Ρομπέρζ, Σάσα Μάρκοβιτς και πήρε τις αποφάσεις του για το σημερινό ντέρμπι του Απόλλωνα με την Ομόνοια στο Τσίρειο. Σε τέτοια υφής 90λεπτα, όμως, εννοείται πως θα εμπιστευτεί εκείνους που κρίνει πανέτοιμους από κάθε άποψη, αποφεύγοντας να πάρει οποιοδήποτε ρίσκο.

Οι Δημήτρης Δημητρίου, Έκτορ Γιούστε, Ατίλα Σάλαϊ, Ζοάο Πέδρο, Τζιόρτζε Ντένιτς, Χάμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Γιάννης Γιαννιώτας, Νικολά Ντιγκινί αναμένεται πως θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα και για τις άλλες δύο θέσεις της ενδεκάδας θα κρίνει με βάση την αγωνιστική φιλοσοφία και, ασφαλώς, των δυνατών ή τρωτών σημείων της αντιπάλου.

Το τεχνικό τιμ του Απόλλωνα εννοείται πως έχει ολοκληρωμένη εικόνα για το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ. Εξάλλου, προσφάτως μέτρησαν δυνάμεις και κατέγραψαν πάρα πολλά στο μπλοκάκι, επεξηγώντας τα λάθη στους παίκτες.

Οπότε, στο σημερινό νέο ραντεβού, θέλουν να δουν καλύτερη αντίδραση, ιδιαίτερα όσον αφορά στα μαρκαρίσματα, και να επιβάλουν τον ρυθμό τους, παραβιάζοντας όσες γίνεται περισσότερες φορές την εστία του Φαμπιάνο.

Ο Απόλλων, εξάλλου, σκοράρει κατά ριπάς, «παίρνει» γκολ από όλες τα γραμμές, διαθέτοντας την καλύτερη επιθετική γραμμή του μαραθωνίου. Αποτελεί το μεγαλύτερο «όπλο» του στη μέχρι στιγμής διαδρομή, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί σε άλλο ένα ματς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ