aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ωφέλιμη η διακοπή, πιο γεμάτος στη συνέχεια

Απόλλων: Ωφέλιμη η διακοπή, πιο γεμάτος στη συνέχεια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στα θετικά, πέρα από τη νίκη στο ματς με τον Εθνικό, ήταν και η παρουσία του Χάμπου Κυριάκου στο αρχικό σχήμα. Ο διεθνής μέσος χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει στα γνωστά στάνταρ της απόδοσής του. Οι κυανόλευκοι τονίζουν ότι, η διακοπή κρίνεται ωφέλιμη κυρίως για τους Λάρσον, Γκακπέ, Γιοβάνοβιτς, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος αφού εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις.

Από εξετάσεις πέρασε χθες ο Γιαννιώτας, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αποκόμισε στο ματς με τον Εθνικό. Όσο για τους Νταμπό, Γιούστε και Πέδρο, που λόγω τραυματισμού ήταν απόντες στο τελευταίο ματς, είναι νωρίς να ειπωθεί από τώρα εάν θα είναι διαθέσιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής τους. Ο Σατσέτι, που δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο τελευταίο ματς και έφθασε τις τρεις, θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και θα μείνει εκτός από το αμέσως επόμενο που είναι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσουν οι διεθνείς Κυριάκου, Πίττας, Κατελάρης, Δημητρίου (Ανδρών), Παπαστυλιανού (Ελπίδων) και Σάλαϊ (Ουγγαρία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ