aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οδηγός για το μέλλον

Απόλλων: Οδηγός για το μέλλον

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων «πληγώθηκε» στο φινάλε της περσινής σεζόν και προφανώς είναι κάτι που δεν θέλουν να το βιώσουν φέτος. Ήταν κάτι που πείσμωσε περισσότερο τους κυανόλευκους. Μπήκαν δυνατά, προκρίθηκαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και κέρδισαν τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν στο πρωτάθλημα.

«Είναι μόνο τα πρώτα θετικά σημάδια, έπεται συνέχεια» λένε στην ομάδα της Λεμεσού. Μπορεί να βλέπουν μακριά στην Ευρώπη και να σκέφτονται τα παιχνίδια με την Άιντραχτ (θα βρεθούν σε συνεχόμενες αναμετρήσεις εκτός και εντός έδρας με τους Γερμανούς), όμως το μυαλό είναι καρφωμένο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι λόγοι των περσινών απωλειών αναλύθηκαν το καλοκαίρι. Τώρα νοιάζονται για το παρόν και κοιτάζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Οι τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα είναι οδηγός. Σε ένα από αυτά, με τη Νέα Σαλαμίνα, η νίκη ήλθε στο 88ο λεπτό. Και δεν θέλουν η αγωνία να πηγαίνει έως εκεί. Έτσι και στο ματς που ακολουθεί με τον Ερμή, ο στόχος είναι να μπουν δυνατά και να επιβάλουν τους «νόμους» τους. Ο Απόλλων έχει πολλούς τρόπους να επιτεθεί και αρκετούς ποδοσφαιριστές που είτε θα μεταφέρουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή είτε θα σκοράρουν.

Η διακοπή μετά τις υποχρεώσεις σε Κύπρο και Ευρώπη ήλθαν γάντι, γιατί οι ποδοσφαιριστές πήραν ανάσες. Μάλιστα, ο Σωφρόνης Αυγουστή παραχώρησε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του. Από σήμερα, όλοι πλην των διεθνών ξαναπιάνουν δουλειά για να είναι έτοιμοι στη συνέχεια. Για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου δεν υπολογίζονται οι Γιούστε, Μπρου και Σαρδινέρο. Το πιθανότερο είναι ο Χάμπος Κυριάκου να είναι έτοιμος και να πάρει ξανά θέση βασικού.

Στον Απόλλωνα είναι αισιόδοξοι για όσα θα βρουν μπροστά τους. Πως θα καταφέρουν να προσπεράσουν όλα τα εμπόδια και να πάρουν ό,τι δεν κατάφεραν πέρσι. Η ποιότητα, το βάθος στο έμψυχο δυναμικό, αλλά και αυτό που αναφέραμε πιο πάνω, ότι όλοι είναι πεισμωμένοι, τους οδηγεί σε επιτυχίες. Πάντα όμως με σοβαρότητα και χωρίς υποτίμηση κανενός αντιπάλου. Γιατί λίγο αν ξεφύγεις από το σωστό οδήγημα, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ανώμαλη προσγείωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ