aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Ο «βιονικός» Πέδρο και η διαχείριση του προβλήματος

Aπόλλων: Ο «βιονικός» Πέδρο και η διαχείριση του προβλήματος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα οφέλη από τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι δύο ουσιαστικά. Πρώτον, θα πάρουν ανάσες όλοι οι ποδοσφαιριστές, που συμμετείχαν στα οκτώ ευρωπαϊκά παιχνίδια και που φυσικά κουβαλούν μια μικρή καταπόνηση και δεύτερον είναι ευκαιρία, να ετοιμαστούν καλύτερα οι νέοι που ήλθαν στην ομάδα, όπως ο Περέιρα, ο Σούμα, ο Καραγιόλ, αλλά και ευκαιρία να αποθεραπευτεί πλήρως ο Μπρου, που τραυματίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βασιλεία. Είναι ακόμη και η περίπτωση του «βιονικού» Ζοάο Πέδρο, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα και η διακοπή θα τον βοηθήσει να το ξεπεράσει.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, κουβαλούν πέραν των 50 αγώνων από την περσινή περίοδο και ήδη έχουν αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα φετινά ευρωπαϊκά. Αυτό που φαίνεται και μάλλον δεν θα το «αποφύγουν» ούτε και φέτος, είναι η πληθώρα των παιχνιδιών που έχουν μπροστά τους. Μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα θα είναι έντονο, λόγω Ευρώπης και ούτε λίγο, ούτε πολύ ο τελικός αριθμός μπορεί να φθάσει έως και τους 45 αγώνες. Συνεπώς η τεχνική ηγεσία καλείται να κάνει σωστή διαχείριση και αξιολόγηση για να τους έχει όλους έτοιμους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ