aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Βάλε και τα δεδομένα για το μέλλον του

Απόλλων: Ο Βάλε και τα δεδομένα για το μέλλον του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους στον Απόλλωνα, για να εξετάσουν τα θέματα του προγραμματισμού και κυρίως της ενίσχυσης της ομάδας τους. Είναι αρκετά τα σενάρια, που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, όμως τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η διοίκηση και ο προπονητής. Αυτός που σίγουρα δεν θα ανανεώσει για τη νέα σεζόν είναι ο Σκέμπρι. Το συμβόλαιο του Μαλτέζου λήγει και θα αποτελέσει παρελθόν. Δεν συνεχίζουν, επίσης, ούτε οι Μπρου, Καραγιόλ και Φοπαλά, ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Σαρδινέρο.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Βάλε, δεν είχε σταθερή απόδοση τη σεζόν που διανύουμε, διατηρεί όμως συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο. Από την άλλη δεν μηδενίζει κανένας την αξία του 36χρονου Πορτογάλου, ο οποίος με ένα ακόμη ισάξιο τερματοφύλακα στις προπονήσεις, μπορεί να δώσει πολλά και στην επόμενη περίοδο. Ο Βάλε ήταν η σημαία του Απόλλωνα, από τον Μάιο του 2013, στον αξέχαστο τελικό με την ΑΕΛ. Στην «υγεία και αξία» του Βάλε, ξεφάντωσαν χιλιάδες φίλοι της ομάδας, όμως όλα έχουν κάποτε ένα τέλος. Τώρα αν αυτό θα γίνει με το πέρας της τρέχουσας περιόδου θα το μάθουμε σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Απόφαση για έξι αποχωρήσεις

Είτε συνεχίσει, είτε αποχωρήσει, η ουσία δεν αλλάζει πάντως, καθώς στον Απόλλωνα θα κινηθούν για έναν τερματοφύλακα, που θα είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Λεμεσού Νίκος Κίρζης, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους Σωφρόνη Αυγουστή και Πέτρο Κονναφή. Ακόμα και αν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, θα περιμένουν να ξεκαθαρίσει οριστικά η δεύτερη θέση, η οποία θα περνά από τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ