aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο τρόπος παιχνιδιού που δεν άρεσε…

Απόλλων: Ο τρόπος παιχνιδιού που δεν άρεσε…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο ντέρμπι με την Ανόρθωση (1-2), χάθηκε η συνοχή της του Απόλλωνα λόγω και των μαζεμένων απουσιών που είχε στο προχθεσινό παιχνίδι. Ο Πέδρο άρχισε τον αγώνα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ακολούθως μετακινήθηκε στη φυσική του θέση, ενώ ο Κυριάκου ήταν πότε στην άμυνα και πότε στη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Πορτογαλική «σφυρίχτρα» στο Απόλλων-Άιντραχτ

Αυτές οι αλχημείες ήταν και αποτέλεσμα του τρόπου παιχνιδιού της Ανόρθωσης, που κλείστηκε πίσω. Ο Αυγουστή υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει τον Στυλιανού, για να γεμίσει την επιθετική γραμμή με τον Μάγκλιτσα. Σωστή η κίνηση αλλά προχθές δεν βοήθησαν πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, οι Παπουλής και Περέιρα. Έμειναν πολύ μακριά από την περιοχή της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Μακριά από τον… κανονικό Σκέμπρι

Ούτε ο Μάρκοβιτς βρήκε διαδρόμους και ο Απόλλων μοιραία εγκλωβίστηκε σε ένα τρόπο παιχνιδιού που δεν είχε συνηθίσει προηγουμένως. Η επάνοδος του Μπρου και πιθανό η ξεκούραση κάποιων παικτών στο ματς με την Άιντραχτ, ίσως να φέρει φρεσκάδα στην ομάδα που θα παρουσιάσει ο Κύπριος τεχνικός απέναντι στην ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Αυτό πόνεσε…

Ο Άντον Μάγκλιτσα αν και ανέτοιμος μπήκε στον αγώνα με την Ανόρθωση στο 40’ και σκόραρε στο 48’ και η ομάδα του είχε τον χρόνο για να ισοφαρίσει. Τα δοκάρια στάθηκαν σύμμαχος της Ανόρθωσης, η οποία εφάρμοσε καλή αμυντική τακτική. Ο Απόλλων θα πρέπει να βρίσκει τη λύση και απέναντι σε κλειστή άμυνα, γιατί κάτι παρόμοιο συνάντησε και με τη Νέα Σαλαμίνα, σκοράροντας στο 88’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ