aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο τρόπος διάθεσης των 923 εισιτηρίων με την Ανόρθωση

Απόλλων: Ο τρόπος διάθεσης των 923 εισιτηρίων με την Ανόρθωση

Ο Απόλλων ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον επικείμενο αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος CYTA με αντίπαλο την Ανόρθωση  ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (08/04) στις 19:00 στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σημείο προπώλησης  είναι το Apollon Official Store το οποίο βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος 69 (2535-1954).

H γηπεδούχος ομάδα παραχώρησε 923 εισιτήρια  στον Απόλλωνα, τα οποία αντιστοιχούν στο 10% της χωρητικότητας του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος», αριθμός ο οποίος δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν την κάρτα τους κατά την αγορά του εισιτηρίου. Ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να εξασφαλίσει ένα και μόνο εισιτήριο.

 Η τιμή για τον αγώνα έχει ορισθεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

KANONIKO Εισιτήριο  €15

ΜΑΘΗΤΙΚΟ Εισιτήριο €10

ΠΑΙΔΙΚΟ Εισιτήριο:  €1 (Όσα παιδιά δεν θα έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο για τον αγώνα δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ