aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Τόνσο, οι επιστροφές και… Γιαννιώτας

Απόλλων: Ο Τόνσο, οι επιστροφές και… Γιαννιώτας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε αλλαγές είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει ο Σωφρόνης Αυγουστή στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Πάφο, μετά τις νέες απουσίες. Λόγω καρτών θα είναι εκτός, οι Σελάγια, Μάρκοβιτς και Ενσούε, ενώ θα προφυλαχθεί και ο Κυριάκου, μετά το πρόβλημα που προέκυψε στους προσαγωγούς του. Δεδομένες είναι και οι απουσίες των Γκακπέ, Περέιρα, ενώ θα επανέλθει είναι ο Γιούστε.

Ο Ισπανός ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα και θα πάρει θέση στην άμυνα δίπλα από τους Σελίμοβιτς και Σάλαϊ. Ο Αγκίρε, που αποχώρησε τραυματίας, είναι καλύτερα και θα είναι «παρών», ενώ στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί και ο Γιαννιώτας και ο Πίττας θα καλύψει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Οι κυανόλευκοι μετά το εντυπωσιακό σερί, γνωρίζουν πως για να έχουν αντίκρισμα οι επιτυχίες τους θα πρέπει να κερδίσουν και την Πάφος FC.

Ο στόχος τους είναι να ολοκληρώσουν με νίκη το 2019 για να υποδεχθούν με άλλο αέρα την Ομόνοια στις 4 Ιανουαρίου στο Τσίρειο. Η δυναμική που έχει αναπτύξει ο Απόλλων, η ποιότητα και τα χαρίσματα των ποδοσφαιριστών του, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όλων στην ομάδα το μυαλό είναι στο ματς της Πάφου. Ο Απόλλων είναι στα πάνω του και αυτό οφείλεται και στην πολύ καλή απόδοση βασικών μονάδων.

Ο Παπουλής είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους, πολύ καλά πάει και θυμίζει τον παλιό του εαυτό ο Σατσέτι, ενώ ανάλογη «έκρηξη» περιμένουν και από τον Γιαννιώτα. Ο τελευταίος επανήλθε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, πέρασε ως αλλαγή και απ’ αυτόν ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ.

Όσον αφορά τα μετεγγραφικά, η περίπτωση του Αργεντινού επιτελικού μέσου, Μάρτιν Τόνσο του Άρη Θεσσαλονίκης είναι ανάμεσα στις πολλές που προτάθηκαν και αξιολογούνται από τον Σωφρόνη Αυγουστή και τη διοίκηση του Απόλλωνα. Είναι δεδομένη η ενίσχυση τόσο με επιτελικό μέσο, όσο και με επιθετικό και στη διακοπή του πρωταθλήματος θα ενταθούν οι προσπάθειες ενίσχυσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ