aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Τόνσο και οι άλλοι…

Απόλλων: Ο Τόνσο και οι άλλοι…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Αθόρυβα και μεθοδικά εργάζονται στον Απόλλωνα για ενίσχυση της ομάδας κατά τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Η ομάδα προγραμματισμού –μαζί με τον Σωφρόνη Αυγουστή- εργάζονται χωρίς πολλές – πολλές κουβέντες και επιλέγουν τους μετεγγραφικούς τους στόχους. Προτεραιότητα όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλωθεί από τους παράγοντες της ομάδας ένας σέντερ φορ και επιτελικός μέσος.

Από τις μέχρι τώρα κινήσεις των κυανόλευκων, το μόνο όνομα που διέρρευσε ήταν αυτό του Αργεντινού μέσου του Άρη Θεσσαλονίκης Μάρτιν Τόνσο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «sportime.gr», ο 30χρονος επιτελικός μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της Λεμεσού, ωστόσο μέχρι τώρα δεν προκύπτει οτιδήποτε επίσημο. Ο Αργεντινός είναι μια από τις περιπτώσεις που αξιολογήθηκαν και έχουν «προκριθεί» για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Επίσημη πρόταση ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει, καθώς στη σχετική λίστα βρίσκονται και άλλα ονόματα υποψηφίων. Σε ότι αφορά το θέμα του επιθετικού επικρατεί σιγή ιχθύος, εξελίξεις ωστόσο αναμένονται και σ’ αυτό το θέμα στις αμέσως επόμενες μέρες.

Με το νέο έτος  ο προγραμματισμός θα «τρέξει» με ακόμα πιο γοργούς ρυθμούς και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει περισσότερο. Αν στην πορεία προκύψει κάποια άλλη μετεγγραφή αυτή θα εξαρτηθεί και από τις διαθέσιμες και ελεύθερες θέσεις που θα υπάρχουν στον σχετικό κατάλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ