aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Σωφρόνης ανακατεύει «καλά» την τράπουλα

Απόλλων: Ο Σωφρόνης ανακατεύει «καλά» την τράπουλα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με αλλαγές, υποχρεωτικές ή μη δεν έχει σημασία, ο Απόλλων θα παραταχθεί το Σάββατο με αντίπαλο την Αλκή, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο Σωφρόνης Αυγουστή για πρώτη φορά θα προχωρήσει σε «βαθύ» rotetion αφήνοντας μερικούς από τους βασικούς του εκτός αγωνιστικής δράσης.

Εκτός πλάνων θα είναι οι δυο αρχηγοί, ο Παπουλής και ο Βασιλείου, ο Καραγιόλ  με τον Γιούστε που αργούν ακόμη και οι δύο που έχουν πιάσει το όριο των κίτρινων καρτών, ο Ρομπέρζ με τον Μάρκοβιτς. Σε αντιδιαστολή με τις πιο πάνω απουσίες, ο τεχνικός του Απόλλωνα, θα έχει στην διάθεση του, τους Μπρου και Σουμά, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους, ενώ κάνει σκέψεις για να δώσει φανέλα βασικού, στους Ουεαντραόγο και Φουαπαλά. Στις δύο προπονήσεις που έχει στην διάθεση του, μία σήμερα και άλλη μία αύριο θα αποφασίσει με ποιους θα ξεκινήσει.

Για να πούμε την αλήθεια, δεν ανησυχεί για τις απουσίες που θα έχει, αντίθετα έχει εμπιστοσύνη, πως αυτοί που θα φρεσκάρουν την ενδεκάδα, στο ματς με την Αλκή έχουν να δώσουν πολλά. Ο Μπρου και ο Σουμά, θα επανέλθουν σαν βασικοί, ενώ από εκεί και πέρα, ίσως ξεκινήσει βασικός και ο Σαρδινέρο. Οι επιλογές είναι αρκετές, με τον Κύπριο τεχνικό να σκέφτεται και την συνέχεια, το προτελευταίο παιχνίδι για τους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, με την Λάτσιο στο ΓΣΠ, την ερχόμενη Πέμπτη, όπως και τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ, στο ίδιο γήπεδο.

Οι κυανόλευκοι μετά τις δύο βαθμολογικές απώλειες που είχαν με την Δοξα και την Ανόρθωση, επανήλθαν δριμύτεροι, κερδίζοντας την ΑΕΛ και στέλνοντας πολλά μηνύματα, πως με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στην Ευρώπη, δεν αστειεύονται. Κάθε παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό και έτσι θα δουν και το εμπόδιο της Αλκής. Λογικά, στο ματς με την ομάδα της Λάρνακας, δεν αναμένεται να συναντήσουν προβλήματα, όμως θα το αντιμετωπίσουν με κάθε σοβαρότητα. Δεν επιθυμούν να πέσουν στην παγίδα της υποτίμησης και ο στόχος τους, είναι να τελειώσουν εύκολα και μετά να σκεφτούν για την συνέχεια. Μπροστά τους έχουν την τεράστια πρόκληση της κατάκτησης του πρωταθλήματος και δεν θέλουν με τίποτε να έχουν απώλειες, πουν θα τους πάρουν πίσω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ