aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Σέρβος, Ιβάν Βουκομάνοβιτς αντικαταστάτης του Σωφρόνη

Απόλλων: Ο Σέρβος, Ιβάν Βουκομάνοβιτς αντικαταστάτης του Σωφρόνη

Την πρόσληψη του Σέρβου, Ιβάν Βουκομάνοβιτς στη θέση του προπονητή ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/9) ο Απόλλων. Ο 42χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με την ομάδα της Λεμεσού. Στο παρελθόν εργάστηκε στην Σταντάρ Λιέγης, με την οποία τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Σλόβαν Μπρατισλάβας με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Σλοβακίας το 2017.

Απόλύθηκε από την Σλόβαν τον Οκτώβρη του 2017, καθώς πλήρωσε το τίμημα του αποκλεισμού από τον β΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ από την Λίνγκμπι Δανίας και με την πρώτη στραβή στο πρωτάθλημα λύθηκε το συμβόλαιό του. Εκ τότε είναι χωρίς ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 42χρονο Σέρβο τεχνικό κύριο Ivan Vukomanovic για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου του 1977 τεχνικός, εργάστηκε στο παρελθόν στην Σλόβαν Μπρατισλάβας με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Σλοβακίας 2017 και στην Στάνταρ Λιέγης με την οποία τερμάτισε στην 2η θέση του βέλγικου πρωταθλήματος, ενώ συμμετείχε με την ομάδα της Λιέγης σε δυο διαδοχικές παρουσίες της στους ομίλους του UEFA Europa League.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού καλωσορίζει τον κύριο Ivan Vukomanovic και του εύχεται κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ