aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Σατσέτι των ντέρμπι και το δίδυμο που έδεσε

Απόλλων: Ο Σατσέτι των ντέρμπι και το δίδυμο που έδεσε

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την ΑΕΛ, ο Πετράκης ετοιμάζεται για να παρουσιάσει έναν διαφορετικό Απόλλωνα, έναν Απόλλωνα που θα διψά για νίκη, μια ομάδα παθιασμένη. Η οποία θα παλέψει με όλες της δυνάμεις της για να καταφέρει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στην περίοδο που διανύουμε στο μεγάλο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας.

Ένας από τους παίκτες που πολύ πιθανόν να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του μεγάλου ντέρμπι της Λεμεσού είναι και ο Εστεβάν Σατσέτι. Πολύ πιθανόν να είναι και στην ενδεκάδα, κάτι που θα δώσει πολύ μεγάλη δύναμη μεσοαμυντικά στους γηπεδούχους.

Φυσικά από τη στιγμή που πήγαν καλά και οι δυο αμυντικοί μέσοι στον αγώνα με την Ανόρθωση (Χάμπος Κυριάκου και Μάρκοβιτς), δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί και το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν και στο μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας. Ο Γιάννης Πετράκης, από τη στιγμή που η ομάδα του βρίσκει ρυθμό, δεν αποκλείεται να μην αλλάξει κάτι πέρα από την υποχρεωτική κίνηση.

Η μοναδική αλλαγή θα είναι στη θέση του αριστερού μπακ, αφού ο Γκεριέ είναι εκτός πλάνων λόγω κόκκινης κάρτας. Ο προπονητής του Απόλλωνα θα περιμένει να δει και την κατάσταση του Γιώργου Βασιλείου, αν και οι πιθανότητές του να είναι στο αρχικό σχήμα είναι λίγες, αφού αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα στη μέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ