aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Σατσέτι φέρνει χαφ

Απόλλων: Ο Σατσέτι φέρνει χαφ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πλήγμα μεγάλο για τον Απόλλωνα αποτελεί ο τραυματισμός και ως εκ τούτου η απουσία του Εστεβάν Σατσέτι για περίπου 2 μήνες. Ο Αργεντινός χάνει μία μεγάλη σειρά αγώνων, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την ομάδα του. Αν επιβεβαιωθούν οι πρώτες εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για απουσία περίπου 60 ημερών, σημαίνει πως ο Γιάννης Πετράκης θα στερηθεί των υπηρεσιών του αμυντικού χαφ σχεδόν στο σύνολο των αγώνων του β΄ γύρου.

Δεν αποκλείεται η εξέλιξη αυτή να φέρει και ανακατατάξεις στο συγκρότημα της Λεμεσού αφού μέσα στη χρονική περίοδο αυτή, θα κληθεί να δώσει αρκετούς εξαιρετικής σημασίας αγώνες με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου. Ο Πετράκης έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού με τα ίδια χαρακτηριστικά του Γιαννιώτα, ενώ στο μυαλό του Κρητικού τεχνικού υπάρχει και η ενίσχυση στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού. Υπάρχουν άλλες δυο κινήσεις που μπορούν να γίνουν και η μια δεν αποκλείεται να αφορά αμυντικό χαφ. Το θέμα είναι πως όσοι αποκτηθούν θα πρέπει να φύγουν άλλοι τόσοι και εκεί ουσιαστικά είναι το μεγάλο θέμα, αν και υπάρχουν οι αδύναμοι κρίκοι στις αποχωρήσεις  του Ιανουαρίου.

Ο Ντάνιελ Λάρσον παραμένει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα είναι εκτός απροόπτου στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Ερμή. Το κανονικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Φάνος Κατελάρης  Εκτός θα είναι ο Ντιέγκο Αγκίρε ο οποίος παραμένει σε ατομικό πρόγραμμα, ενώ στο γυμναστήριο παραμένει και ο Γιοβάνοβιτς που αναρρώνει από την επέμβαση που έκανε.

O Γιάννης Πετράκης παρακολούθησε τον τελευταίο αγώνα του Ερμή και ξέρει καλά πως η ομάδα της Αραδίππου είναι ένα συγκρότημα που γνωρίζει πώς να κλείσει χώρους στον αντίπαλο. Οπότε, ίσως επιλέξει να παρατάξει τον Απόλλωνα στο Τσίρειο με τριάδα στην άμυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ