aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Σάντσες έγινε Γκονσάλες, από δοκιμαστικά ο Αμερικανός!

Απόλλων: Ο Σάντσες έγινε Γκονσάλες, από δοκιμαστικά ο Αμερικανός!

Στην Κύπρο για δοκιμαστικά βρίσκεται ο Αμερικανός τερματοφύλακας Τζέσι Γκονσάλες, όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή του ο Απόλλων. Ο 25χρονος τερματοφύλακας θα περάσει από δοκιμαστικά και εάν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού σημειώνουν ότι η περίπτωση του Ρίτσαρντ Σάντσες ουδέποτε απασχόλησε. Ο Γκονσάλες αγωνιζόταν στην Ντάλας και η τελευταία του εμφάνιση καταγράφηκε στις 7 Μαρτίου 2020. Από τον περασμένο Αύγουστο είναι ελεύθερος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει ότι ο Αμερικανός τερματοφύλακας Jesse González (25/5/1995) βρίσκεται στην Κύπρο για δοκιμαστικά.

Εάν και εφόσον πείσει την τεχνική ηγεσία με τις ικανότητές του, τότε θα αποκτηθεί ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Σχετικά με το όνομα του Μεξικανού τερματοφύλακα, Richard Sánchez, το οποίο αναφέρθηκε το πρωί της Κυριακής (7/2/2021) στον Κυπριακό τύπο, τονίζεται ότι ουδέποτε ασχολήθηκε η ομάδα μας για την περίπτωση του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ