aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο «περίγυρος» του Σελάγια στην επίθεση

Απόλλων: Ο «περίγυρος» του Σελάγια στην επίθεση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το τελευταίο γκολ που σημείωσε ο Εμίλιο Σελάγια, αυτό με τον Ολυμπιακό στη νίκη με 3-1, ήταν το όγδοό του στην τρέχουσα περίοδο. Ήταν το τρίτο του στο πρωτάθλημα, ενώ άλλα πέντε σημείωσε στο Γιουρόπα Λίγκ. Όλα αυτά σε έντεκα παιχνίδια που συμμετείχε και στα οποία έδειξε πως θα είναι ο βασικός επιθετικός του Απόλλωνα. Σε μια περίοδο, στην οποία και πάλι ο στόχος των κυανόλευκων είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Αργεντίνος άσσος έχει ήδη καταγράψει 11 συμμετοχές, ενώ πέρσι είχε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και άλλα 8 γκολ.

Ο Σελάγια είναι ήδη στα 32 του χρόνια σε μια ηλικία με πολλές εμπειρίες, που θα βοηθήσουν τον ίδιο και τον Απόλλωνα να κυνηγήσει όλους τους στόχους του. Για τον Σωφρόνη Αυγουστή θα είναι η πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου μπορεί να αγωνιστεί και ο Γκακπέ, αλλά και ο Καρ. Με τους τρεις αυτούς, αλλά και τους άλλους επιθετικούς του, τον Γιαννιώτα, τον Πίττα, τον Σαρδινέρο, τον Παπουλή και τον Αγκίρε που μπορεί να αγωνιστεί και σαν επιθετικός, οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ένα επιθετικό σύνολο, όπως μας είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Μπορεί ο Απόλλων, να πέρασε ένα δύσκολο μήνα (αυτός που ακολούθησε τον αποκλεισμό από την Αϊντχόφεν και την αποχώρηση του Αυγουστή), όμως όλα τώρα κινούνται στην σωστή τους «διάσταση». Ο Κύπριος προπονητής επέστρεψε στη θέση του, η ομάδα επανήλθε στις νίκες και γενικά επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας. Ξεκαθάρισε και η επάνοδος του Ρομπέρζ και μένει μόνο να ξεκαθαρίσουν οι αμφιβολίες για τους τραυματίες. Μοναδική περίπτωση που κρατάει σε αγωνία την τεχνική ηγεσία, είναι αυτή του Περέιρα, που είναι και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή. Θα απουσιάσει για ακόμη ένα μήνα, με την τεχνική ηγεσία να ανακατεύει την τράπουλα για βρει τις λύσεις για να λειτουργεί με επιθετικό πνεύμα η ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ