aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο όρος του Κίρζη και το deal με Λάρσον

Απόλλων: Ο όρος του Κίρζη και το deal με Λάρσον

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η προνοητικότητα του Νίκου Κίρζη να θέσει σαν όρο απαράβατο ότι όποιος φεύγει από τον Απόλλωνα για διακοπές  κάνει τεστ κορωνοϊού και όταν επιστρέφει ακολουθεί την ίδια διαδικασία, βοήθησε τον Απόλλωνα να μη βρεθεί σε δυσκολότερη θέση με την περίπτωση του Ντένιτς.

Πριν λοιπόν ενσωματωθούν στην ομάδα οι Ντένιτς, Μάρκοβιτς έκαναν το τεστ και για τον πρώτο ήταν θετικό ενώ για τον δεύτερο βγήκε αρνητικό. Και οι δυο ασφαλώς περιορίστηκαν σπίτι και καμιά επαφή δεν είχαν με την υπόλοιπη ομάδα. Όπως και ο Σωκράτης Σωκράτους που τους παρέλαβε και πήγε σε χωριό στη Λεμεσό για αυτοπεριορισμό.

Όσον αφορά στον προγραμματισμό, στον Απόλλωνα περιμένουν στην Κύπρο τον Ντάνιελ Λάρσον. Ολοκληρώνει τις διακοπές του στη Μύκονο και θα έρθει για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Απόλλωνα. Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ο Σουηδός τα έχει βρει σε όλα με τον Απόλλωνα. Και στο οικονομικό και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Στην ομάδα περιμένουν την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει σταλεί.

Στα θετικά για τον Αυγουστή το γεγονός πως ο Χάμπος Κυριάκου μπαίνει στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του. Υπολογίζουν στον Απόλλωνα ότι σε περίπου 20 μέρες το αργότερο θα είναι σε θέση να πατήσει γήπεδο και θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Η μεγάλη διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια στην προετοιμασία του Απόλλωνα έχει να κάνει με την πληρότητα που παρουσιάζει αυτή την ώρα το ρόστερ. Ο Κύπριος τεχνικός έχει σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ και πλέον το μόνο που έχει να κάνει είναι να το… μοντάρει. Ρόστερ το οποίο στα χαρτιά έχει εξαιρετική ποιότητα, την οποία ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του περιμένουν ότι θα αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ