aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο νέος προπονητής, οι αποχωρήσεις και ο Κονναφής

Απόλλων: Ο νέος προπονητής, οι αποχωρήσεις και ο Κονναφής

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Οι αποφάσεις της διοίκησης Νίκου Κίρζη θα… φέρουν και νέο τεχνικό στον Απόλλωνα, αφού η συνεργασία με τον Γιάννη Πετράκη ολοκληρώθηκε. Η απόφαση ήταν ειλημμένη, με τον Κρητικό τεχνικό να «τελειώνει» ουσιαστικά μετά την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Πετράκη, ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του θα κινηθούν για την εξεύρεση νέου τεχνικού. Όλοι λένε πως ο Απόλλων θα κοιτάξει σε ψηλά ράφια για τον επόμενό του προπονητή, με το βλέμμα σε χώρες όπως η Γερμανία και η Ιταλία, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο είναι και η αποδέσμευση ποδοσφαιριστών που δεν ικανοποίησαν. Ο αριθμός τους αναμένεται ότι θα είναι μεγάλος και δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί να φτάσει ακόμα και σε διψήφιο νούμερο. Ανοικτό παραμένει και το θέμα του Πέτρου Κονναφή, ο οποίος δεν είχε οργανική θέση, αλλά θεωρείται «ανεπιθύμητο» πρόσωπο για τον κόσμο του Απόλλωνα. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα χειριστεί αποκλειστικά ο πρόεδρος της λεμεσιανής ομάδας, αφού ο πρώην διεθνής αμυντικός ήταν ένας από τους στενούς του συνεργάτες για πολλά χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ