aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο κύβος ερρίφθη για την ενίσχυση

Απόλλων: Ο κύβος ερρίφθη για την ενίσχυση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όσο θετικές κι αν είναι οι ενδείξεις για τον Σερζ Γκακπέ, όσο και να ανέβει ο Εμίλιο Σελάγια, ο κύβος ερρίφθη. Στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού, ικανού να κάνει τη διαφορά μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Αρκετά καλοί και χρήσιμοι οι επιθετικοί που διαθέτουν οι «κυανόλευκοι», όμως ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης είναι αποφασισμένος να καταστήσει την ομάδα του ακόμη πιο πανίσχυρη και ανθεκτική, γι’ αυτό και έχει δώσει το «Οκ» όπως γίνουν κινήσεις που θα δώσουν την ευχέρεια στον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει περισσότερες και πιο ουσιαστικές επιλογές.

Στον Απόλλωνα έχουν ζυγίσει την κατάσταση και τις δυνατότητες της ομάδας και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να προχωρήσουν τον Ιανουάριο σε τρεις, μέχρι τέσσερις μετεγγραφές. Πέρσι, τέτοια περίοδο δεν έγινε καμιά ενίσχυση γιατί είχαν πειστεί όλοι πως δεν χρειαζόταν να γίνει κάποια προσθήκη, όμως οι τραυματισμοί, οι ατυχίες που προέκυψαν και η αποχώρηση του Άντον Μαγκλίτσα, δημιούργησαν κενά και αναταραχές σε μια κρίσιμη περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Η διπλή ζημιά του Ρομπέρζ και η άγνωστη περίοδος επιστροφής

Η άλλη θέση στην οποία ο Απόλλων σίγουρα θα ενισχυθεί είναι στη μεσαία γραμμή, με τον παίκτη που θα αποκτηθεί να μπορεί να βοηθήσει και σαν επιτελικός. Δόθηκε αρκετή πίστωση χρόνου στον Φακούντο Περέιρα, όμως δεν πείθει, καθώς οι τραυματισμοί του δεν τον αφήνουν να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του. Στην ίδια θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Φώτης Παπουλής, όμως δεν είναι η φυσική του θέση, παρότι βγάζει αρκετή ενέργεια όταν αγωνίζεται εκεί.

Οι δύο αυτές θέσεις είναι σημαντικές, για να ελπίζει σε καλύτερη προοπτική ο Απόλλων και δεν επιδέχονται πειραματισμούς. Γι’ αυτό και έχουν αρχίσει να κοιτάζουν προς διάφορες κατευθύνσεις για να καταστήσουν την ομάδα τους, πιο δυνατή και αποτελεσματική μεσοεπιθετικά. Απ’ εκεί και πέρα, είναι πιθανό να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμη μέσου ή και ενός ακόμη στόπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ