aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο… κωδικός Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ήδη διαγραφεί

Απόλλων: Ο… κωδικός Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ήδη διαγραφεί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στους ρυθμούς του αυριανού αγώνα με τη Δόξα κινούνται στον Απόλλωνα. Ο… κωδικός Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει διαγραφεί προσωρινά από την ατζέντα του Σωφρόνη Αυγουστή (μέχρι την επόμενη αναμέτρηση για τους ομίλους, πάλι με τους Γερμανούς, που θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου). Η προσοχή είναι στραμμένη στην προετοιμασία των κυανόλευκων για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα.

Ο Απόλλων σπατάλησε πολλές δυνάμεις το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και είναι σίγουρο πως ο Κύπριος τεχνικός θα ανακατέψει την τράπουλα για να παρατάξει μια φρέσκια ενδεκάδα, που θα κυνηγήσει τη νίκη με όλες τις δυνάμεις της. Είναι ήδη απόντες ο Γιούστε με τον Μπρου, ενώ με κάποιες ενοχλήσεις επέστρεψαν από τη Γερμανία οι Παπουλής και Μαγκλίτσα. Οι δυο τελευταίοι δεν αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό, αλλά εάν δεν είναι εντελώς καλά, δεν θα ο Κύπριος τεχνικός δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους στο Μακάρειο. Ο Αυγουστή έχει τις επιλογές να φρεσκάρει την ομάδα του για να φτάσει στην πέμπτη της νίκη και να συνεχίσει την αλάνθαστη πορεία της. Θα επανέλθει στην ενδεκάδα ο Σουμά, ενώ ο Περέιρα, που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, θα πάρει ηγετικό ρόλο στο παιχνίδι. Πιθανόν να ξεκινήσουν από την αρχή ακόμη τόσο ο Σκέμπρι όσο και ο Σαρδινέρο.

Για τον Απόλλωνα, όση κούραση ή καταπόνηση και να κουβαλά από την υπερπροσπάθεια του αγώνα με την Άιντραχτ, η νίκη αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο. Η Δόξα έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, αλλά η λεμεσιανή ομάδα, όπως την έχουμε συνηθίσει, μπορεί με πειθαρχία και την ποιότητα που διαθέτει να πάρει το τρίποντο. Μπορεί στη Γερμανία να ένιωσαν τη διαφορά που τους χώριζε από την αντίπαλό τους, αλλά στην Κύπρο είναι εντελώς διαφορετικά. Οι κυανόλευκοι έχουν αποδείξει πως ξεχωρίζουν με τις μονάδες που διαθέτουν, γι’ αυτό και θα επιδιώξουν την άμεση επιστροφή στις νίκες, αρχίζοντας από το Μακάρειο και μετά να κοιτάξουν παρακάτω, όπου τους περιμένουν οι αγώνες με την Ανόρθωση και την ΑΕΛ. Από τη στιγμή που οι πιθανότητες να διεκδικήσουν μια θέση που θα τους οδηγούσαν στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ έχουν μειωθεί, η προσοχή είναι στο κέντρο του στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ