aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Κίρζης συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές μετά την ΑΕΛ

Απόλλων: Ο Κίρζης συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές μετά την ΑΕΛ

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου προέβη σε ραδιοφωνικές δηλώσεις στον Active Radio (107.4 & 102.5). Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον του Πανίκο Θεοδωσίου και μεταξύ πολλών άλλων γνωστών αναφορών, αποκάλυψε πως ο Νίκος Κίρζης είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές το πρωί της Κυριακής (27/10), μετά από το σαββατιάτικο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΛ και την ήττα με 1-2.

Για αυτό που άλλαξε στις 35 μέρες που δεν ήταν ο Σωφρόνης Αυγουστή, είπε αρχικά: «Σίγουρα η προσέγγιση του κύριου Βουκομάνοβιτς στα παιχνίδια ήταν αντίθετη από αυτή του κύριου Αυγουστή. Ο ένας ήθελε να μην δεχτεί γκολ και να πετύχει, ενώ ο άλλος ήθελε να επιτίθεται συνεχώς. Αυτό βραχυκύκλωσε την ομάδα. Προσπαθούμε να συνέλθουμε. Είναι πρωτοφανής κατάσταση και έχουμε υποχρέωση να ανασυνταχθούμε. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις και να βοηθήσουμε την ομάδα».

Διαβάστε επίσης: Δεν θα το επιτρέψει ο Νίκος Κίρζης…

Επίσης, ο Φανούριος Κωνσταντίνου αποκάλυψε συνάντηση των ποδοσφαιριστών μαζί με τον Νίκο Κίρζη: «Ο Νίκος Κίρζης είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές με διαφορετικό στυλ το πρωί της Κυριακής σε ένα ήπιο κλίμα. Είναι λυπηρό να βλέπεις ποδοσφαιριστές που κοίταξαν στα μάτια μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες με σκυφτά κεφάλια. Το τι λέχθηκε στην συνάντηση είναι στα ενδότερα της ομάδας».

Διαβάστε επίσης: «Δεν είμαστε παλαβοί, τα περί ξυλοδαρμών είναι σενάρια»

Για αν οι ποδοσφαιριστές έδωσαν κάποια δικαιολογία: «Είναι καθαρά θέματα της ομάδας. Αυτά που είπαμε εκεί μένουν εκεί. Είναι κρίμα έχουμε κάνει τεράστιες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια και διαφορετικά περιμέναμε αυτή την σεζόν. Είναι ποδοσφαιριστές που έκαναν καλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Όμως δεν θα εγκαταλείψουμε την ομάδα και θα την βοηθήσουμε να ορθοποδήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ