aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Κίρζης πέρασε το μήνυμα

Απόλλων: Ο Κίρζης πέρασε το μήνυμα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος, πολύ πιθανόν στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, καλείται να πάρει το απόλυτο στη συγκομιδή βαθμών στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που προηγούνται. Δηλαδή με την ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό.

Ο Απόλλων για να μείνει ζωντανός επιβάλλεται να φτάσει στο ζητούμενο στους δύο επόμενους αγώνες ώστε να διεκδικήσει αυτό που θέλει στο φινάλε της σεζόν.

Οι κυανόλευκοι είναι δεδομένο πως δεν θα υποτιμήσουν την ΑΕΚ. Λένε ότι δεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, σκεπτόμενοι ότι η αντίπαλος ξέμεινε από στόχους. Ο Νίκος Κίρζης και τα υπόλοιπα μελή του Διοικητικού Συμβουλίου της λεμεσιανής ομάδας είναι κάθε μέρα στο Κολόσσι και στηρίζουν τους παίκτες. Πάνω απ’ όλα προσπαθούν και αυτοί από τη δική τους πλευρά να περάσουν το μήνυμα πως από το επικείμενο παιχνίδι κρίνονται όλα για την κατάληξη του πρωταθλήματος.

Ο στόχος είναι ένας, η νίκη στον πρώτο «τελικό» με την ΑΕΚ, για να συνεχίσει και στον επόμενο αγώνα με στόχο και πάλι τους τρεις  βαθμούς. «Πρώτα η ΑΕΚ και βλέπουμε», λένε στην ομάδα.

Ο Πετράκης γνώριζε από την επόμενη ημέρα του αγώνα με την ΑΕΛ πως δεν θα είχε στη διάθεσή του τους Γιαννιώτα, Πίττα, Παπουνασβίλι και Δημητρίου, οπότε είχε αρκετό χρόνο για να καταστρώσει το πλάνο του.

Η ενδεκάδα θα παραμείνει η ίδια. Ο Γιοβάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας οι Φιλιώτης, Γκεριέ και στο κέντρο της οπισθοφυλακής οι Ρομπέρζ, Γιούστε. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Κυριάκου, Ματέι και ο Ντένιτς λίγο πιο μπροστά τους. Στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Πέδρο, Ντιγκινί και στην κορυφή της επίθεσης το προβάδισμα έχει ο Μπένσοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ