aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο καταπληκτικός Μαγυάρος και ο κόσμος που ονειρεύεται

Απόλλων: Ο καταπληκτικός Μαγυάρος και ο κόσμος που ονειρεύεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Αττίλα Σάλαϊ πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στη Βιέννη στο ματς του Απόλλωνα με την Αούστρια, στην παρουσία των γονιών του που βρέθηκαν στο πλευρό του. Ο νεαρός Ούγγρος ήταν καταπληκτικός στις επεμβάσεις του, προωθήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις και ήταν το «κλειδί» για να έχουν ισορροπία οι γραμμές των κυανόλευκων. Έχει υψηλό επίπεδο και όσο ο χρόνος κυλά, αποκτά και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Από εκεί και πέρα, ούτε η δίψα της Αούστρια να επανέλθει στις νίκες αλλά ούτε και οι απουσίες που είχε ο Απόλλων φάνηκαν να τον επηρεάζουν. Σε σχέση με τις περσινές τους εμφανίσεις στην Ευρώπη, οι κυανόλευκοι παρατάχθηκαν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που αγωνίζεται μόνιμα στα Κύπελλα Ευρώπης με πέντε νέους στη σύνθεσή τους.

Οι Μολ, Αγκίρε, Σάλαϊ, Γιαννιώτας, Γκαπκέ, δεν ήταν πέρσι στην ομάδα αλλά ούτε που φάνηκε πως είναι νεοφερμένοι. Και οι πέντε απέδειξαν, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια με τη Σάμροκ Ρόβερς και τη Ζάλγκιρις, πως ήλθαν για να πετύχουν και μαζί η ομάδα του Απόλλωνα. Επανήλθε και ο Πιττας, που αποδεικνύει πως είναι πλέον ώριμος, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά (ως αλλαγή) και ο Ενσούε. Σε σχέση με πέρσι, οι κυανόλευκοι δείχνουν να έχουν πετύχει στις μετεγγραφές τους, κάτι που ίσως τους βοηθήσει και στη νέα σεζόν στην προσπάθειά τους για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Σε ό,τι αφορά στον κόσμο, παρά τον ενθουσιασμό από την εκτός έδρας νίκη, στον Απόλλωνα επικρατεί σοβαρότητα για τον επαναληπτικό. Με μια παρόμοια εμφάνιση στο ΓΣΠ, οι κυανόλευκοι θα σφραγίσουν την πρόκριση και θα αρχίσουν να κάνουν σχέδια για τους αγώνες με την Αϊντχόφεν. Ο κόσμος βλέποντας την ομάδα του να κερδίζει τις εντυπώσεις και το αποτέλεσμα στη Βιέννη, έχει αρχίσει να κάνει όνειρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ