aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο καταλυτικός ρόλος για τον Μπίσεσβαρ

Απόλλων: Ο καταλυτικός ρόλος για τον Μπίσεσβαρ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην αποστολή μπορεί να πάει ο Απόλλων στο «Αμμόχωστος» για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα. Η ΚΟΠ ζήτησε και παρέλαβε την μπλε κάρτα του νέου αποκτήματος της λεμεσιανής ομάδας, κάτι που αυτόματα δίνει την ευχέρεια στον Γιάννη Πετράκη, αν θελήσει, να έχει μαζί του τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή και να τον χρησιμοποιήσει στον κυριακάτικο αγώνα αν το κρίνει αναγκαίο.

Πάντως ο Ελλαδίτης τεχνικός έδειξε έως τώρα ότι για να ρίξει στο ματς οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή θέλει να είναι σίγουρος 100% για την ετοιμότητά του. Συνεπώς, η αξιολόγηση του νεοαποκτηθέντος μεσοεπιθετικού στο διήμερο προπονήσεών του στο Κολόσσι θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο.

Ο στόχος για τον προπονητή του Απόλλωνα είναι να καταφέρει η ομάδα του να αποδράσει από τη Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζει, προφανώς, πως δεν θα είναι εύκολο το ματς της 21ης αγωνιστικής. Το πιο σημαντικό για την ομάδα της Λεμεσού είναι να μην αιφνιδιαστεί και, παράλληλα, να μη δώσει την ευκαιρία στην αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί να έχει βαθμολογικό όφελος.

Ο Απόλλων καθορίζει ο ίδιος την τύχη του. Είναι πρώτος στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς διαφορά και εκεί θέλει να παραμείνει. Οι γαλάζιοι θα παραταχθούν με δύο σημαντικές απουσίες. Απουσιάζει ο Ρομπέρζ, ενώ ο Κατελάρης που ταλαιπωρήθηκε από ίωση είναι αμφίβολος, κάτι που σημαίνει πως ο μόνος σίγουρος στην άμυνα είναι ο Γιούστε.

Τη δεύτερη θέση στο κέντρο της άμυνας διεκδικεί ο Χάμπος Κυριάκου, χωρίς να μπορεί να αποκλεισθεί η έκπληξη. Είναι γεγονός πως χρόνος δεν υπάρχει για να συζητήσουν τον αγώνα του κυπέλλου. Η Νέα Σαλαμίνα είναι ψηλό εμπόδιο και στο Κολόσσι ξέρουν πως μόνο αν καταφέρουν να παίξουν καλά μπορούν να φύγουν νικητές από μια δύσκολη έδρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ