aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο γνωστός Απόλλων του Σωφρόνη Αυγουστή!

Απόλλων: Ο γνωστός Απόλλων του Σωφρόνη Αυγουστή!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένας Απόλλων σε νέα έκδοση, που ξέρει να «χορεύει» τους αντίπαλους του και να κάνει τους οπαδούς του να τρελαίνονται. Η ομάδα της Λεμεσού βγάζει πείσμα και άρνηση για την ήττα και αυτό σε μεγάλο βαθμό το οφείλει στον Σωφρόνη Αυγουστή. Ναι, ένας προπονητής μπορεί να αλλάξει πολλά και να δημιουργήσει ένα οικοδόμημα που να μην γονατίζει σε καμιά δυσκολία. Ο Απόλλων κέρδισε την Ανόρθωση «και πάει και πάει και πάει παραπέρα…», που λέει και το τραγούδι.

Η ομάδα του Αυγουστή ήταν και προχθές ατσαλάκωτη, με πολλά χαρίσματα. Πριν το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρο πως οι επιλογές ήταν περιορισμένες, όμως ο Απόλλων δούλεψε σαν ελβετικό ρολόι. Οι ποδοσφαιριστές του, ήταν θέμα χρόνου το πώς θα έφταναν στο γκολ και τα κατάφεραν μια χαρά. Πρόσθεσαν άλλη μια χάντρα στο κομπολόι τους και πλησιάζουν πλέον με άγριες διαθέσεις στην κορυφή. Δεν αποκλείεται με τους ρυθμούς που τρέχει ο Απόλλων, να βρεθεί σύντομα ακόμη και στην κορυφή. Μετά και την καθαρή νίκη επί της Ανόρθωσης, όλοι πιστεύουν πως το συγκρότημα του Αυγουστή επιστρέφει δριμύτερο, πιο δυνατό, πιο αποφασιστικό.

Οι κυανόλευκοι, αν και με απουσίες άρεσαν. Η είσοδος του Γιαννιώτα στην επανάληψη, κατέστησε πιο απειλητικό τον Απόλλωνα. Ο Ελλαδίτης είδε τον Σελάγια μόνο, του έδωσε την μπάλα, με τον Αργεντινό να βλέπει μόνο τον Παπουλή, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Κάπως έτσι, με τρεις μπαλιές είχε ανοίξει το σκορ ο Απόλλων στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σε εκείνο, στο ίδιο συμπτωματικά χρονικό σημείο, ο Παπουλής είχε δει μόνο τον Πίττα, με τον τελευταίο να… εκτελεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Πιστεύει κανείς πως όλες αυτές οι όμορφες στιγμές είναι τυχαίες; Μάλλον όχι. Τίποτε δεν είναι τυχαίο, όπως και το δεύτερο γκολ που επιτεύχθηκε μετά από δουλεμένη «κομπίνα». Ο Πέδρο εκτέλεσε το κόρνερ,  ο Παπουλής κέρδισε την κεφαλιά, η μπάλα κύλησε στα πόδια του Σελάγια που απλώς την έσπρωξε στην αντίπαλη εστία. Κάπως έτσι επιτεύχθηκε και το δεύτερο γκολ με την ΑΕΚ! Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο. Οι τελευταίες επιτυχίες είναι αποτέλεσμα της ποιότητας που διαθέτει η ομάδα, της σκληρής δουλειάς και του πάθους που διακρίνει όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ