aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Γκακπέ, ο αντι-Ρομπέρζ και ο μέσος

Απόλλων: Ο Γκακπέ, ο αντι-Ρομπέρζ και ο μέσος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχει σημασία οι προσθήκες του Απόλλωνα να προλάβουν μέρος της βασικής προετοιμασίας και προς αυτό τον σκοπό κινούνται όσοι έχουν αναλάβει την αποστολή να φέρουν σε αίσιο πέρας τις επαφές με τους εκλεκτούς. Αυτούς που θα συμπληρώσουν το ήδη ποιοτικό ρόστερ, το οποίο θα μπει στη νέα σεζόν με στόχο την είσοδο για πέμπτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και το κυνήγι των δύο εγχώριων τίτλων.

Χθεσινές πληροφορίες έφεραν στο μετεγγραφικό στόχαστρο τον 32χρονο Σερζ Γκακπέ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Λεμεσού, ωστόσο το συμβόλαιο με τη Σερκλ Μπριζ αποτελεί ένα εμπόδιο. Ο Γκακμπέ καλείται να λύσει τη συνεργασία του και έπειτα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα της Λεμεσού.

Στον Απόλλωνα αναζητούν και κεντρικό αμυντικό που θα αντικατάσταση τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Είναι ξεκάθαρο πως για να ελπίζει σε διάκριση ο Απόλλων, θα πρέπει να ενισχυθεί και με έναν μέσο, ο οποίος θα αναλάβει ηγετικό ρόλο. Διαθέτει τους έμπειρους Περέιρα και Παπουλή, αλλά χρειάζονται καθαρόαιμο και έμπειρο δεκάρι.

Μέσα από την περσινή χρονιά διαπιστώθηκαν αδυναμίες. Δεν προέβλεψαν στον Απόλλωνα, πως η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα έφερνε καταπόνηση και τραυματισμούς. Όταν άρχισαν τα δύσκολα από τον β’ γύρο του πρωταθλήματος, φάνηκε πως οι ελλείψεις του στερούσαν το δικαίωμα να κερδίζει τους βαθμούς που ήθελε.

Θα μπουν λοιπόν πιο σοφοί στη νέα αγωνιστική περίοδο ώστε να στεφθούν πρωταθλητές. Ελπίζουν πως με τις νέες προσθήκες (Μολ, Αγκίρε, Μεσάτ), αλλά και αυτούς που ήταν δανεικοί και επέστρεψαν (Πίττας, Σπόλιαριτς, Καρώ), η ομάδα τους θα είναι πιο δυνατή, πιο πεισμωμένη και ανθεκτική σε κάθε δυσκολία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ