aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Γκακπέ καταπολεμά την εξάπλωση του COVID-19 στο Τόγκο

Απόλλων: Ο Γκακπέ καταπολεμά την εξάπλωση του COVID-19 στο Τόγκο

Σε αυτή την υγειονομική κρίση που βιώνει η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊού,  μαζί με τον Πασκάλ Ταλακανέα, πρόεδρο του οργανισμού FaodOrphelins ηγούνται μιας προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων για τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού στο Τόγκο. Η διοίκηση του Απόλλωνα με ανακοίνωσή της αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Σερζ Γκακπέ είναι ο πρεσβευτής αυτού του οργανισμού και πάντοτε στηρίζει τον κοινωφελή σκοπό του FOAD. Η χώρα της Αφρικής από την οποία κατάγεται ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, πλήττεται από τον κορωνοϊό και σκοπός της καμπάνιας αυτής είναι να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα αξιοποιηθούν για την αγορά προστατευτικών μασκών, αντισηπτικών, γαντιών και άλλων προϊόντων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Χωρίς αυτά τα αναλώσιμα ο ιός δεν θα σταματήσει να εξαπλώνεται και το μέλλον του λαού του Τόγκο προβλέπεται δυσοίωνο και ζοφερό. Ο οργανισμός FAOD ο οποίος συνήθως ασχολείται με θέματα που αφορούν τα ορφανά της πόλης Ακεπέ, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και να διευρύνει την προσπάθεια του για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Και κάπου εδώ έρχεται η σειρά του υπόλοιπου κόσμου, εσάς.

Σας χρειαζόμαστε.

Η εισφορά σας θα κάνει την διαφορά και θα βοηθήσουν στο να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να σταματήσει η εξάπλωση του ιού.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στους πιο κάτω λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Instagram: @faod_togo_association

Twitter: @FaodOrphelins

Facebook: save_togo_orphans

Οι εισφορές μπορούν να γίνουν μέσω του πιο κάτω συνδέσμου:

https://www.leetchi.com/c/association-faod»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ