aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Γιαταρά των €400.000 και η προσθήκη νεαρού στόπερ

Απόλλων: Ο Γιαταρά των €400.000 και η προσθήκη νεαρού στόπερ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Απόλλωνα ανοίγουν παρένθεση στην επιλογή του Μοχάμεντ Γιαταρά, εξετάζοντας πολύ πιο «ζεστά» πλέον και άλλους παίκτες για την περαιτέρω ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Ο 27χρονος, αξίωνε αρχικά ένα ποσό λίγο πιο κάτω από τις 400.000 ευρώ. Αν και στην πορεία μείωσε τις οικονομικές του απαιτήσεις, κρίθηκε πως παραμένει εκτός του διαθέσιμου μπάτζετ. Όσο κι αν κρίνει ο Σωφρόνης Αυγουστή πως πρόκειται για ιδανική επιλογή και θα διευρύνει το αγωνιστικό βεληνεκές στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Γιαταρά ήταν και παραμένει… αλμυρή επιλογή. Εάν προκύψει ανατροπή του σκηνικού, θα φανεί σύντομα…

Τα τελευταία 24ωρα έχουν αξιολογηθεί αρκετοί παίκτες, σχηματίστηκε μικρή λίστα και η διοίκηση προχωρεί στο επόμενο στάδιο. Δηλαδή; Την υποβολή προτάσεων, με τους κυανόλευκους να αισιοδοξούν πως τις επόμενες μέρες θα κλείσει η εν λόγω εκκρεμότητα.

Την ίδια ώρα, στον Απόλλωνα κίνησαν τις διαδικασίες για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα είναι κάτω των 22 ετών. Όπως διαρρέει από τα ενδότερα της ομάδας, ο Κύπριος τεχνικός φαίνεται πως «κλειδώνει» τον σχηματισμό με  τριάδα στην αμυντική διάταξη, οπότε κρίνει απαραίτητη άλλη μία επιλογή στο χώρο της οπισθοφυλακής. Για τη συγκεκριμένη θέση, προκρίνεται επιλογή ποδοσφαιριστή που διαθέτει το «πακέτο» του Ατίλα Σάλαϊ.

Από εκεί και πέρα, θέμα χρόνου θεωρείται η επισημοποίηση της συμφωνίας για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη. Ο 24χρονος μεσοαμυντικός, όπως γράψαμε χθες, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους κυανόλευκους, το ίδιο και η Ομόνοια, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του.

Και οι τρεις προσθήκες που θα γίνουν, εννοείται πως θα ολοκληρωθούν έως το τέλος της εβδομάδας, καθώς στις 15 Σεπτεμβρίου εκπνέει η θερινή μετεγγραφική περίοδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ