aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Γιαννιώτας φώναξε «έτοιμος»

Απόλλων: Ο Γιαννιώτας φώναξε «έτοιμος»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Απόλλων ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με το Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου». Το ευχάριστο της χθεσινής μέρας είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Γιαννιώτας ακολούθησε και πάλι το κανονικό πρόγραμμα και ο Πετράκης τον υπολογίζει για την αποστολή. Εάν θα είναι στην ενδεκάδα θα γίνει γνωστό λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Αυτό θα κριθεί από την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Ντιγκινί και Λάρσον ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και ίσως να μπορέσουν να βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα στο Παραλίμνι. Αν  καταφέρει ο Νικολά Ντιγκινί να βρεθεί στην αποστολή θα είναι ιδιαίτερα θετικό νέο για τον Κρητικό τεχνικό αφού πιστεύει πολύ τόσο στο δημιουργικό κομμάτι του Γάλλου όσο και στην εκτελεστική του δυνατότητα. Για τον Λάρσον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά αφού τις τελευταίες δύο μέρες ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή. Στο Παραλίμνι δεν θα ταξιδέψουν σίγουρα οι Αγκίρε, Κατελάρης και Γιοβάνοβιτς.

Ο Πετράκης φαίνεται να έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στις επιλογές για το αρχικό σχήμα που θα παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο του «Τάσος Μάρκου». Κάτω από τα δοκάρια ο Δημητρίου, δεξιά ο Πέδρο και αριστερά ο Βασιλείου. Στο κέντρο της άμυνας οι Γιούστε και Ρομπέρζ. Στη μεσαία γραμμή Σατσέτι, Ντένιτς και ίσως ο Ματέι. Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με την επιθετική γραμμή, αφού οι Γιαννιώτας, Νταμπό, Μπένσοπ και Πίττας έχουν σχεδόν ίσες πιθανότητες να ξεκινήσουν την αναμέτρηση. Αν σε αυτή την τετράδα προστεθεί και ο Ντιγκινί, τότε αμέσως υπάρχουν πέντε παίκτες που μπορούν να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά στο μετεγγραφικό τοπίο, γίνονται διάφορες σκέψεις οι οποίες δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνουν και πράξη, αφού ο Πετράκης έχει βάλει τις σκέψεις του σε τάξη και είναι έτοιμος για τη συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ