aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο φορμαρισμένος Παπουλής και η ευχέρεια που έχει ο Σωφρόνης

Απόλλων: Ο φορμαρισμένος Παπουλής και η ευχέρεια που έχει ο Σωφρόνης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η μεσαία γραμμή του Απόλλωνα αναμένεται πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σημερινό ντέρμπι της Λεμεσού με την ΑΕΛ. Επίσης, από τη δραστηριότητα του φορμαρισμένου Φώτη Παπουλή θα εξαρτηθούν πολλά. Ο αρχηγός των κυανόλευκων διανύει περίοδο εκπληκτικής αγωνιστικής κατάστασης, όμως σε τέτοιο παιχνίδι, στο οποίο η ΑΕΛ θα έχει τις ίδιες φιλοδοξίες να βγει νικήτρια, απαιτείται συνοχή όλων των γραμμών.

Αυτό που ενισχύει την εκτίμηση πως οι τυπικά φιλοξενούμενοι της σημερινής αναμέτρησης έχουν το πάνω χέρι στα προγνωστικά, είναι η ευχέρεια που έχουν σε κάθε παιχνίδι να δημιουργούν φάσεις και η ικανότητα στο σκοράρισμα των παικτών της μεσοεπιθετικής λειτουργείας.

Είναι θετικό επίσης πως οι αυξημένες επιλογές, παρέχουν τη δυνατότητα στον Σωφρόνη Αυγουστή να παρατάξει το καλύτερο (γι’ αυτόν) δυνατό σχήμα, ενώ θα έχει και την ευχέρεια να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις στη διάρκεια του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ