aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο εύλογος προβληματισμός του Αυγουστή και οι δύσκολες στιγμές

Απόλλων: Ο εύλογος προβληματισμός του Αυγουστή και οι δύσκολες στιγμές

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

SOS… εκπέμπει ο Απόλλωνας, ο οποίος δέχθηκε βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (1-4) και πλέον «τρέχει» να προλάβει την κούρσα του πρωταθλήματος, εγχείρημα που χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολο. Το -8 από την κορυφή, διαφορά η οποία ενδέχεται να αυξηθεί αν κερδίσει η Ανόρθωση τη Νέα Σαλαμίνα, είναι αρκετά μεγάλη διαφορά, και στο οικοδόμημα των κυανόλευκων προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Τέταρτη διαδοχική ήττα, βαρύ «χαστούκι» από τον ένα εκ των συνδιεκδικητών σου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, και διαφορά από τη κορυφή, είναι στοιχεία που καλείται να… αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας. Μετά την ήττα-σοκ από την ΕΝΠ, ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων τόνισε πως η ομάδα πέρασε δύσκολες στιγμές, οι οποίες όμως επαναλαμβάνονται μετά την τεσσάρα από τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Λεμεσού παρουσιάζει ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, κι αυτό προβληματίζει πολύ τον Σωφρόνου Αυγουστή. Ωστόσο, στο ντέρμπι με τους γαλαζοκίτρινους, παρουσιάστηκε άλλο ένα «φαινόμενο», που έφερε και την βαριά ήττα: «Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να σταματά το παιχνίδι και να δέχεται άλλα δύο γκολ στις καθυστερήσεις οι ομάδα. Αυτό μας προβληματίζει», είπε μεταξύ άλλων ο Κύπριος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Αυτό δεν ξανάτυχε στον Αυγουστή!

Κι όχι άδικα. Μετά την «ζωγραφιά» του Σατσέτι που έφερε για την ισοφάριση για την ομάδα του, οι παίκτες του Απόλλωνα πίεσαν, έχασαν 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες που η μπάλα παρά… τρίχα δεν κατέληξε στο πλεκτό του Μπέλετς, ωστόσο από το 80’ και έπειτα, ήταν σαν να «έσβησαν οι διακόπτες». Οι κυανόλευκοι έδειχναν ανήμποροι να ανακόψουν τις επιθέσεις του ΑΠΟΕΛ, έχασαν την ψυχραιμία και τη συγκέντρωση τους, με αποτέλεσμα τα τρία γκολ σε έξι λεπτά, να τον πληγώσουν βαθιά.

Κι αν ο Μολ που αγωνιζόταν με… ένα πόδι λόγω τραυματισμού, δεν κατέβαζε τα ρολά για περίπου 8-9 λεπτά, τότε ενδέχεται ο δείκτης του σκορ να ήταν ψηλότερος. Ο κίπερ του Απόλλωνα σαφώς και δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε, ενώ υπενθυμίζουμε πως ήταν τραυματίας ωστόσο έσφιξε τα δόντια αφού ο Αυγουστή πραγματοποίησε και τις τρεις αλλαγές του μέχρι εκείνο το σημείο.

Η επόμενη μέρα στο οικοδόμημα των κυανόλευκων, είναι εξαιρετικά δύσκολη. Όλοι καλούνται να σηκώσουν κεφάλι, να πάρουν τα επόμενα παιχνίδια, κι όπου τους βγάλει. Ο τεχνικός της ομάδας έχει δύσκολο έργο, καθώς το ηθικό των παικτών του είναι πολύ χαμηλό και μόνο με θετικά αποτελέσματα θα ανυψωθεί. Χρόνος για δάκρυα δεν υπάρχει, αφού το παιχνίδι με τον Εθνικό για το κύπελλο, είναι μόλις τρεις μέρες μακριά, και καλείται να κάνει το πρώτο βήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ