aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο εντοπισμός και το 5ωρο τετ α τετ με Κονναφή

Απόλλων: Ο εντοπισμός και το 5ωρο τετ α τετ με Κονναφή

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο άνθρωπος πίσω από τη χρυσή συμφωνία του Ατίλα Σάλαϊ με τον Απόλλωνα είναι ο Πέτρος Κονναφής, ο οποίος ήταν τεχνικός διευθυντής το καλοκαίρι του 2019 στη λεμεσιανή ομάδα.

Είχε παρακολουθήσει τυχαία παιχνίδι των εθνικών ομάδων Κ19 της Κύπρου με την Ουγγαρία, μένοντας εντυπωσιασμένος από τον νεαρό που έπαιζε αριστερό μπακ.

Σε τέτοιο βαθμό που ο Κονναφής αναγκάστηκε να ταξιδέψει τρεις φορές για να πείσει τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του ώστε να γίνει η μετεγγραφή στον Απόλλωνα. Είναι χαρακτηριστικό πως στο τελευταίο ραντεβού, στο οποίο πείστηκε ο Σάλαϊ να μετακομίσει στην Κύπρο, χρειάστηκε να του μιλήσει για 5 ώρες.

Ισχυρό χαρτί για τον Κονναφή τότε ήταν και το γεγονός πως ο Απόλλων έπαιζε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα είχε να επιδείξει τις πωλήσεις Χάμπου Κυριάκου και Μάγκλιτσα.

Για να γίνει η επένδυση του Νίκου Κίρζη, χρειάστηκε και πάλι ο Κονναφής να επιστρατεύσει την πειθώ του για να «αναγκάσει» τη διοίκηση του Απόλλωνα να προχωρήσει στη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία των γαλάζιων. Βλέπετε, από το ταμείο βγήκαν περίπου 300.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ