aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο έντονος Κίρζης έστειλε το μήνυμα

Απόλλων: Ο έντονος Κίρζης έστειλε το μήνυμα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

H χθεσινή παρουσία του Νίκου Κίρζη στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα στο Κολόσσι, μιλώντας σε αυστηρό ύφος προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αποδεικνύει περίτρανα πως οι ευθύνες για την άσχημη εικόνα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ δεν βαραίνουν μόνο τον προπονητή. Οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Άλλωστε, είναι τα… εκτελεστικά όργανα του προπονητή και αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις όποιες οδηγίες, τότε είναι σαφές πως η ομάδα θα μείνει εκτεθειμένη.

Ο Νίκος Κίρζης ήταν έντονος, γιατί η εικόνα ήταν τραγική. «Τέρμα οι δικαιολογίες. Να επαναφέρετε άμεσα τη χαμένη περηφάνια στον κόσμο του Απόλλωνα. Η διοίκηση σάς παρέχει τα πάντα και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντί σας. Είναι δίπλα σας σε όλα και απαιτούμε να φέρετε πίσω την περηφάνια στον κόσμο. Πρέπει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Η παρουσία του αλλά και ο έντονος τρόπος που μίλησε δεν είναι κάτι που συνηθίζει και χαρακτηρίζει τον Νίκο Κίρζη. Ωστόσο η αστάθεια στα αποτελέσματα αλλά και στην απόδοση της ομάδας και το ότι οι ποδοσφαιριστές δεν παρουσιάζουν το απαιτούμενο πάθος στα παιχνίδια ανάγκασαν τον διοικητικό ηγέτη του Απόλλωνα να βρεθεί στο Κολόσσι.

Ανασύνταξη δυνάμεων επιχειρείται από χθες στον Απόλλωνα για την τελευταία αναμέτρηση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο να βρει η αμάδα την ηρεμία της. Αυτή θα έρθει μόνο αν οι κυανόλευκοι επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, κερδίζοντας το Παραλίμνι στο Τσίρειο την Κυριακή. Τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα αντιλαμβάνονται και αυτά, μετά και τη συζήτηση που έκαναν με τον Νίκο Κίρζη, πως η κατάσταση είναι κρίσιμη και για τους ίδιους και θα πρέπει να σφίξουν τα ζωνάρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ