aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο εκνευρισμός του Κίρζη και η εμπιστοσύνη στην ομάδα

Απόλλων: Ο εκνευρισμός του Κίρζη και η εμπιστοσύνη στην ομάδα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μέσα από τις ανακοινώσεις και το λεκτικό που χρησιμοποίησε ο Απόλλων, τις τελευταίες ώρες, αναδεικνύεται αποφασιστικότητα και πείσμα να μην αφήσουν τη χρονιά να περάσει χωρίς αντίδραση. Βγαίνει θυμός, όχι όμως απογοήτευση. Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης είναι εκνευρισμένος από όσα συνέβησαν, ειδικότερα από την προσωπική επίθεση που δέχτηκε, όμως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του πως στο τέλος θα γελάσουν τελευταίοι.

Ήδη, ο ίδιος συστήνει ψυχραιμία και ενότητα όλων των δυνάμεων του Απόλλωνα, στέλνοντας σύνθημα αντεπίθεσης και συσπείρωσης. Οι κυανόλευκοι έχασαν ένα ματς, όπως και αν το έχασαν από τον ΑΠΟΕΛ, όμως αυτό έγινε νωρίς και είναι σε θέση να επιστρέψουν δριμύτεροι για να υπερασπιστούν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου. Δεν έχουν περάσει αρκετά εικοσιτετράωρα από την ήττα και πριν καλά-καλά σκεφτούν τι έχει γίνει, θα πρέπει να ετοιμαστούν για την έξοδό τους στο Παραλίμνι.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Ετοιμάζει ανακοινώσεις για ενίσχυση

Δεν έχουν χρόνο για άλλες σκέψεις, παρά μόνο πως θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι για να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, όμως αυτό δεν αφαιρεί τίποτε από τη δυναμική της ομάδας του. Εκτός πλάνων για το αυριανό παιχνίδι με την Ένωση θα είναι οι Γιούστε, Καραγιόλ, Μπρου, Ζελάγια, Βάλε, Παπουλής και Μαγκλίτσα. Δεν είναι και λίγοι οι απόντες, όμως υπάρχουν άλλες επιλογές, που είναι σε θέση να καταστήσουν τον Απόλλωνα αφεντικό στο εκτός έδρας παιχνίδι του. Ο τεχνικός των κυανόλευκων θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Ουεαντραόγκο και Φοπαλά, που είχαν ξεκινήσει βασικοί με τη Λάτσιο.

Μπορεί ακόμη να δούμε από την αρχή και τον Σπόλιαριτς. Το σίγουρο είναι πως ο Απόλλων δεν θα επιτρέψει νέα βαθμολογική απώλεια και όποιοι και να πάρουν εντολή για να ξεκινήσουν θα δώσουν το άπαν των δυνάμεών τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ