aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο Χάμπος θέλει να… κάνει θρύψαλα τις πιθανότητες

Απόλλων: Ο Χάμπος θέλει να… κάνει θρύψαλα τις πιθανότητες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αγώνα δρόμου κάνει ο Χάμπος Κυριάκου για να προλάβει τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Απόλλωνα. Στάθηκε πάλι άτυχος, καθώς ο τραυματισμός που είχε στον πρόσφατο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, όπως διαπιστώθηκε, είναι πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά είχε λεχθεί, κάτι που έδειξαν τα αποτελέσματα του μαγνητικού τομογράφου. Οι εκτιμήσεις αυτή τη στιγμή «μιλούν» για απουσία ενός μηνός από τα γήπεδα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει κάποια από τα σημαντικά επόμενα παιχνίδια του Απόλλωνα.

Πιο συγκεκριμένα, θα χάσει σίγουρα τα ακόλουθα τέσσερα ματς: το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα (30/3), τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ (3/4), το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα (7/4) στο Τσίρειο και την αναμέτρηση με την Ομόνοια (14/4) στο ΓΣΠ.

Από εκεί και πέρα, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΛ, που είναι ορισμένος για την Τετάρτη 17 Απριλίου, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του προς το παρόν. Βασικά, θα παίξει ρόλο η αντίδραση που θα έχει το πέλμα του ποδιού του, μέσα από το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.

Ο μέσος του Απόλλωνα, μετά από μια σεζόν στην Εστορίλ, επέστρεψε στον Απόλλωνα το περασμένο καλοκαίρι και η παρουσία του ήταν σημαντική. Με δικό του γκολ ο Απόλλων κέρδισε 1-0 τη Βασιλεία τον περασμένο Αύγουστο, κερδίζοντας την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς μετά τον τραυματισμό του Έκτορ Γιούστε, μετακινήθηκε στην άμυνα, δίνοντας λύσεις σε μια νευραλγική θέση σε πολλά παιχνίδια.

Πολυτιμότατος για την ενδεκάδα, θα τον χρειαστεί σίγουρα ο Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέχεια, όμως, όπως είναι η κατάσταση τώρα, θα απουσιάσει από σημαντικά παιχνίδια. Εκτός του Κύπριου διεθνούς μέσου, θα είναι εκτός πλάνου και ο Εστεβάν Σατσέτι (λόγω καρτών), όπως και ο τραυματίας Μουσταφά Καραγιόλ. Ο τελευταίος πιθανόν να είναι έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ, όμως και πάλι δεν μπορεί να λεχθεί τίποτε με σιγουριά.

Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν και σήμερα ρεπό και από αύριο θα πιάσουν πάλι δουλειά. Ουσιαστικά θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι στο ΑΕΚ Αρένα, το οποίο για πολλούς είναι σημαντικό και, για να γίνει πιο ξεκάθαρο, δεν επιτρέπονται άλλες απώλειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ