aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο άτυχος Δημητρίου και η σκέψη για Γκονσάλες

Απόλλων: Ο άτυχος Δημητρίου και η σκέψη για Γκονσάλες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εξαιρετικά άτυχος φάνηκε ο Δημήτρης Δημητρίου στην υπ’ αριθμόν 28η εμφάνισή του κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι εξετάσεις που πέρασε ο διεθνής τερματοφύλακας του Απόλλωνα «έδειξαν» ρήξη ορθού μηριαίου, και μοιραία τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο αγώνας της Κύπρου με την Κροατία που διεξήχθη στο «HNK Ριέκα», ήταν και ο τελευταίος του 22χρονου πορτιέρο για την περίοδο 2020-21. «Ευχόμαστε στον Δημήτρη ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός και υγιής», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα.

Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς ως εκ τούτου, θα κληθεί στα παιχνίδια που απέμειναν έως το φινάλε να υπερασπιστεί την εστία των κυανόλευκων, με την ελπίδα ότι θα συνεχίσει τις «υψηλές πτήσεις» και κυρίως, δεν θα περάσει από τραυματισμό. Αμέσως επόμενη επιλογή είναι ο νεαρός Μιχάλης Παπαστυλιανού.

Στο Κολόσσι, υπενθυμίζουμε, βρίσκεται από τον Φεβρουάριο ο Αμερικανός τερματοφύλακας Χεσέ Γκονσάλες. Όπως είχε ανακοινώσει η ομάδα της Λεμεσού, ο 25χρονος θα περνούσε υπό αξιολόγηση και εφόσον έπειθε για την αξία του θα εντασσόταν στο ρόστερ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στον Απόλλωνα, λοιπόν, εξετάζουν κατά πόσο είναι εφικτό να εγγράψουν στο δυναμικό τους τον Αμερικανό στη βάση του κανονισμού αντικατάστασης τερματοφύλακα, εφόσον φυσικά προκύψει ανάγκη στη συνέχεια της σεζόν. Για να γίνει κάτι τέτοιο, επιβάλλεται να διαγραφεί ξένος ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Ο Γκονσάλες αγωνιζόταν στην Ντάλας και η τελευταία του εμφάνιση καταγράφηκε στις 7 Μαρτίου 2020.

Από εκεί και πέρα, ανεβαίνουν σταδιακά οι ρυθμοί στις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Ο Νικολά Ντιγκινί, καταβάλλει προσπάθεια ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και να δηλώσει «παρών» στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση των Φλορεντίν Ματέι, Σάσα Μάρκοβιτς, Γιώργου Βασιλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ