aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο «άλλος» Γιαννιώτας και ο Μανούσος

Απόλλων: Ο «άλλος» Γιαννιώτας και ο Μανούσος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την ώρα που η διοίκηση σε συνεργασία με τον Σωφρόνη Αυγούστη «χτίζουν» τον Απόλλωνα της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχουν στο μυαλό πως εάν παρουσιαστούν αλλαγμένοι προς το καλύτερο αρκετοί παίκτες που συνεχίζουν στην ομάδα, τότε το σύνολο θα ενισχύσει κατά πολύ τη δυναμική του.

Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που επενδύουν αρκετά, δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο Ελλαδίτης πλάγιος επιθετικός, στη λήξασα σεζόν παρουσίασε διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Εκεί που αποτελούσε στο ένα ματς ηγετική παρουσία, στο επόμενο δεν είχε την ίδια καλή εμφάνιση. Η αξία του 27χρονου, πάντως, δεν αμφισβητείται.

Με τη σβελτάδα και την ταχύτητά του μπορεί να διασπάσει την οποιαδήποτε αμυντική γραμμή, κάτι που απέδειξε πλειστάκις. Ο Γιάννης Γιαννιώτας, που συμφώνησε σε αναπροσαρμογή συμβολαίου με τη διοίκηση Νίκου Κίρζη, μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ώθηση, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του συμπατριώτη του και επί σειρά ετών αρχηγού Φώτη Παπουλή.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ. Ο Γιώργος Μανούσος έχει προταθεί, αλλά με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν είναι πολύ ψηλά στη λίστα υποψηφιοτήτων. Στον Απόλλωνα κοιτάζουν προς άλλες επιλογές κεντρικών επιθετικών, ανεξαρτήτως από το τι θα συμβεί με τον Τσάρλισον Μπένσοπ, ο οποίος εντός των ημερών θα δώσει την τελική του απάντηση στη διοίκηση της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ