aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Νίκη-σταθμός και φουλ για τίτλο

Απόλλων: Νίκη-σταθμός και φουλ για τίτλο

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ήταν. Ο Απόλλων, εδώ και πολλές εβδομάδες σχεδίαζε αυτή τη διαδρομή και κατάφερε να την περάσει με απόλυτη επιτυχία. Κέρδισε και τον ΑΠΟΕΛ και μείωσε στους 3 βαθμούς από την κορυφή. Η αντεπίθεση, που ξεκίνησε επί των ημερών του Σωφρόνη Αυγουστή, αποδείχθηκε απόλυτα πετυχημένη. Δικαιολογημένα ο Απόλλων διεκδικεί τον τίτλο.

Προχθές, όλα πήγαν όπως τα σχεδίασε ο Αυγουστή. Ακόμη και όταν ο Μαγκλίτσα αποχώρησε, είχε έτοιμη λύση με τον Γκιέ Γκιέ. Ο πρώτος πρόλαβε να ανοίξει το σκορ, ο δεύτερος ήταν μια διαρκής απειλή. Οι κυανόλευκοι τα βρήκαν σκούρα στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο ΑΠΟΕΛ έβαλε πίεση, αλλά και πάλι είχε τον Σεμέδο που μπήκε ως αλλαγή και βοήθησε τον Σατσέτι στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, χωρίς τους Ρομπέρζ και Πελαγία στο πλάνο του, τοποθέτησε στόπερ τον Κυριάκου, που αρίστευσε. Ο 36χρονος Σέρζιο ήταν εξαιρετικός και αλάνθαστος. Το ίδιο και ο Πέδρο που διένυσε πολλά χιλιόμετρα.

Τα στοιχεία που έκαναν και πάλι αίσθηση στην εμφάνιση του Απόλλωνα ήταν το πάθος και το ομαδικό πνεύμα. Η προχθεσινή παράσταση ήταν κι αυτή έργο του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων και θα είναι ο άνθρωπος, ο οποίος θα σχεδιάσει τον Απόλλωνα της νέας περιόδου, σύμφωνα με τις δηλώσεις παραγόντων του συλλόγου. Με το πάθος του από τον πάγκο, βοήθησε τους ποδοσφαιριστές. Κουβαλά στο δικό του μυαλό, όλα τα «θέλω» των οπαδών του Απόλλωνα.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους, οι ποδοσφαιριστές σημείωσαν μια νίκη-σταθμό για την ομάδα τους και έδειξαν πως θέλουν πολύ αυτό το πρωτάθλημα. Όσοι ζουν καθημερινά την ομάδα και βλέπουν τη δουλειά που γίνεται στο Κολόσσι, λένε πως ο Αυγουστή καταφέρνει να παίρνει από τους παίκτες το 100%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ