aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Νίκη για μία νέα αρχή

Απόλλων: Νίκη για μία νέα αρχή

«Δεν τα παρατάμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και από τη στιγμή που έχουμε τα δύο παιχνίδια με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, όλα είναι πιθανά. Ξέρουμε, πως λιγοστεύουν οι αγωνιστικές και μαζί μειώνονται  οι πιθανότητες για τον τίτλο. Όμως, το ξεκαθαρίζουμε, πως όσες πιθανότητες έχουμε θα τις εξαντλήσουμε μέχρι το τέλος. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Πάμε για να κερδίσουμε και να κάνουμε μία νέα αρχή», δήλωσε στο «Goal» ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, προσθέτοντας: «Είναι  πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Είναι πασιφανές ότι στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το τρίποντο και στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους. Το κάτω διάζωμα της δυτικής θα είναι κλειστό, λόγω τιμωρίας, όμως όσοι θα βρεθούν αύριο στο Τσίρειο αναμένεται ότι θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τους παίκτες να φτάσουν στο στόχο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ