aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Νέο δυνατό τεστ, νέες δοκιμές για Αυγουστή

Απόλλων: Νέο δυνατό τεστ, νέες δοκιμές για Αυγουστή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά το φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση (0-1), ο Απόλλων δίνει σήμερα νέο δυνατό τεστ αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕΛ. Παιχνίδι που θα γίνει στο Τσίρειο, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω των επίσημων διαδικτυακών καναλιών των δυο ομάδων στο YouTube. Ο Αυγουστή έχει άλλη μια ευκαιρία να κάνει δοκιμές και κυρίως να διαπιστώσει την ετοιμότητα της ομάδας του αυτή την περίοδο, μετά τις δυνατές προπονήσεις.

Παράλληλα με την προετοιμασία, στον Απόλλωνα συνεχίζουν την αναζήτηση μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή. Μετά το «ναυάγιο» με τον Λάρσον, στην ομάδα της Λεμεσού αξιολογούν άλλες περιπτώσεις και σύντομα θα ληφθεί η απόφαση για τον εκλεκτό. Αφού κλείσει αυτό το κεφάλαιο, οι κυανόλευκοι προτίθενται να αναζητήσουν ακόμη έναν επιθετικό ποδοσφαιριστή.

Επίσης, εάν ο Σατσέτι αποκτήσει την κυπριακή υπηκοότητα και αγωνιστεί στην Εθνική Κύπρου, τότε θα ανοίξει θέση στον Κατάλογο Α αφού ο Αργεντινός θα αγωνίζεται πλέον σαν Κύπριος. Τότε ίσως γίνει άλλη μια προσθήκη, πιθανότατα μέσου ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ