aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ναι μεν, αλλά... για Μαυρία

Απόλλων: Ναι μεν, αλλά… για Μαυρία

TOY ANΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Απόλλωνα, δεν αδιαφορούν για την επιλογή του Χάρη Μαυρία που μένει ελεύθερος από την Ομόνοια. Με αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως «καίγονται» κιόλας ώστε να συνάψουν, δύο μήνες πριν την καρό σημαία του τερματισμού, συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ο άτυχος Δημητρίου και η σκέψη για Γκονσάλες

Επί της παρούσης δεν έγινε επίσημη πρόταση στην πλευρά του διεθνούς ακραίου αμυντικού, την περίπτωση του οποίου αξιολογούν και άλλες ομάδες. Υπενθυμίζουμε πως ο Απόλλων διαθέτει για τη θέση του δεξιού μπακ δύο επιλογές. Πρόκειται για τον «μπαρουτοκαπνισμένο» Ζοάο Πέδρο και τον Ανδρέα Παναγιώτου (Φιλιώτης). Οπότε, με βάση την αξιολόγηση και τις ανάγκες που προκύπτουν, θα κινηθούν οι διαδικασίες.

Στον Απόλλωνα, όπως λένε, είναι επικεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο οι πληροφορίες επιμένουν και αναφέρουν πως χαράσσουν την πορεία για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Και ο Μαυρίας, ξεχωρίζει ως μία πολύ καλή λύση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ