aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Να σπάσει το ρόδι

Απόλλων: Να σπάσει το ρόδι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η σκέψη όλων στον Απόλλωνα είναι αποκλειστικά στον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με την Ομόνοια, όμως είναι έντονη η επιθυμία να βρεθεί η ομάδα τους στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση την Τετάρτη στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ. Δύο παιχνίδια, σε διάστημα τριών ημερών χωρίς άλλη επιλογή. Μόνο νίκες και στους δύο αγώνες. 

Ειδικά στο κύπελλο, δεν θέλουν να βρεθούν εκτός και από το βράδυ της Κυριακής θα έχουν στο μυαλό τους πώς θα αποκλείσουν την ΑΕΛ και να προκριθούν στον τελικού του κυπέλλου. Δεν αποκλείεται, ο Χ. Κυριάκου, να είναι απόλυτα έτοιμος την προσεχή Τετάρτη, ενώ στις επιλογές θα προστεθεί και ο Καραγιόλ.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει να κερδίσει από το παιχνίδι της 8ης Μαρτίου, όταν είχε νικήσει με 3-0 την ΑΕΛ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ακολούθησαν οι δύο ήττες με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, η ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ στο κύπελλο έχασε από την ΑΕΛ. Η υποχώρηση στο πρωτάθλημα έφερε και το -4 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όμως όλα είναι ανοικτά, αν και πλέον δεν εξαρτάται η κατάληξη της πορείας του Απόλλωνα, μόνο από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή.

Η επιστροφή στις νίκες είναι επιβεβλημένη, πρώτον, για να παραμείνει στην τροχιά των πιθανοτήτων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεύτερον, για να πάει στον επαναληπτικό του κυπέλλου με την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη με την καλύτερη ψυχολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ